DS-820W

Datum: 05/01/2024 Nummer: faq00003069_001

Kan de scanner niet vinden (foutcode 2019: Initialisatie mislukt).

1. Controleer de volgende punten:

• Zorg ervoor dat de scanner op de computer is aangesloten met de USB-kabel die met de scanner is meegeleverd.
    • Zet de scanner aan. Als de scanner niet wordt ingeschakeld wanneer u op de aan-uitknop drukt, steek dan de USB-kabel in de scanner en computer om de batterij op te laden.
    • Controleer of PC wordt weergegeven op het display van het apparaat.
      Als PC niet wordt weergegeven wanneer u op OK drukt, sluit de scanner dan met de USB-kabel aan op de computer, plaats de SD-kaart in de scanner en zet de Wi-Fi®-schakelaar van het apparaat op OFF. Druk op OK. PC wordt weergegeven op het display.
    • Gebruik scantoepassingen pas wanneer de scanner meer dan tien seconden in de stand PC staat.
    • Trek de USB-kabel uit de scanner en sluit de kabel vervolgens opnieuw aan.
    • Steek de USB-kabel in een andere werkende USB-poort.
    • Meld u aan op uw computer en installeer de drivers en software met beheerdersrechten.
    • Meld u aan op uw computer en scan documenten met beheerdersrechten.
    • (macOS 10.13 of hoger)

• Controleer de lijst met geblokkeerde ontwikkelaars.
        1. Herstart de Mac.
        2. Binnen 30 minuten, Open Systeem VoorkeurenBeveiliging & Privacy > Algemeen.
        3. Als het geblokkeerde ontwikkelaarsbericht met "Brother Industries, LTD" of "avision" wordt weergegeven, klikt u op Toestaan. Als je eenmaal hebt toegestaan, wordt de lijst met geblokkeerde ontwikkelaars niet weergegeven.
      • Zorg ervoor dat u "DSmobileCapture" selecteert in Systeemvoorkeuren> Beveiliging en privacy> Toegankelijkheid. Klik op Klik op het slot om wijzigingen aan te brengen. Voer desgevraagd uw beheerderswachtwoord in om de beveiligings- en privacyvoorkeuren te ontgrendelen. Als "DSmobileCapture" niet in de lijst voorkomt, klik dan op + en selecteer vervolgens het DSmobileCapture-bestand vanaf het bureaublad.
  2. Als het probleem aanwezig blijft, volg dan de stappen voor uw besturingssysteem.

(Windows)
    1. Klik hier om de scannerdriver te verwijderen.
    2. Klik hier om Button Manager te verwijderen.
    3. Installeer de scannerdriver en Button Manager opnieuw door op de volgende koppelingen te klikken.

(macOS)
    1. Klik hier om de scannerdriver te verwijderen.
    2. Klik hier om de scannerdriver opnieuw te installeren.

Verwante modellen

DS-820W, DS-920DW