ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 13/07/2021 Nummer: faq00100029_006

Schakel de netwerkinterface van het Brother-apparaat in.

Volg de onderstaande stappen om de netwerkinterface van het Brother-apparaat in of uit te schakelen.

Een bekabelde en een draadloze netwerkverbinding kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Schakel het type netwerkverbinding in dat u wilt gebruiken en schakel vervolgens de andere uit.

1. Druk op Instellingen(Instell.).
  2. Druk op Netwerk.
  3. Druk op LAN met kabel of WLAN.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Bedraad inschakelen of WLAN Activeren weer te geven.
  5. Druk op Bedraad inschakelen of WLAN Activeren.
  6. Druk op Aan (of Uit).

(Voor gebruikers van een draadloos netwerk)
Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen als u uw Brother-apparaat op een draadloos netwerk wilt instellen.
Klik hier als u wilt weten hoe u het Brother-apparaat kunt instellen voor een draadloos netwerk.

Als uw Brother-apparaat nog steeds een probleem heeft via de netwerkfunctie, raadpleeg de verwante vragen aan het eind van de pagina.

Verwante vragen

Verwante modellen

ADS-2700W, ADS-2800W, ADS-3600W