DCP-J774DW

Papier plaatsen in de sleuf voor handmatige invoer.

Plaats speciale afdrukmedia in deze sleuf, één vel tegelijk.

Zodra u papier in de sleuf voor handmatige invoer plaatst, wordt automatisch de modus voor handmatige invoer geactiveerd.

1. Open de klep van de sleuf voor handmatige invoer.

Handinvoer openen

2. Til de papiersteun op.

Papiersteun optillen

3. Verschuif de papiergeleiders van de sleuf voor handmatige invoer zodat het te gebruiken papier er precies doorheen past.

Papiergeleiders van sleuf voor handmatige invoer verschuiven

4. Laad slechts één vel papier in de sleuf voor handmatige invoer met de afdrukzijde naar boven.

Afdrukzijde naar boven

Wanneer u enveloppen gebruikt, laad deze dan met de afdrukzijde naar boven en de klep naar links, zoals in de figuur wordt getoond.

• Laad NIET meer dan één vel tegelijk in de sleuf voor handmatige invoer. Als u dit wel doet, kunt u een papierstoring krijgen. Wanneer u meerdere pagina's wilt afdrukken, moet u wachten tot u op het display van het apparaat wordt geïnstrueerd het volgende vel te plaatsen.
    • Laad GEEN papier in de sleuf voor handmatige invoer wanneer u afdrukt vanuit de papierlade. Als u dit wel doet, kunt u een papierstoring krijgen.
  5. Steek met beide handen een vel papier in de sleuf voor handmatige invoer. Het papier moet tegen de papierinvoerrol komen. Zodra u het apparaat het papier naar binnen hoort trekken, laat u het papier los. Op het display wordt Sleuf voor handmatige invoer gereed weergegeven. Bekijk de aanwijzing op het display en druk vervolgens op OK.

Beide handen gebruiken

Wanneer u een envelop of een vel dik papier wilt plaatsen, moet u de envelop of het papier in de sleuf voor handmatige invoer duwen totdat u de papierinvoerrollen voelt trekken.

6. Trek de papiersteun (1) naar buiten tot deze op zijn plaats vastklikt. Vouw de papiersteunklep (2) vervolgens uit.

Papiersteun
    • Als het document niet op één vel past, vraagt het apparaat u nog een vel papier te laden. Plaats nog een vel papier in de sleuf voor handmatige invoer en druk vervolgens op OK op het
      bedieningspaneel.
    • Controleer of het apparaat klaar is met afdrukken voordat u de klep van de sleuf voor handmatige invoer sluit.
    • Wanneer er papier in de sleuf voor handmatige invoer is geplaatst, wordt altijd vanuit die sleuf afgedrukt.
    • Papier dat zich in de sleuf voor handmatige invoer bevindt op het moment dat een testpagina, fax of rapport wordt afgedrukt, wordt uitgeworpen.
    • Papier dat zich in de sleuf voor handmatige invoer bevindt op het moment dat een reinigingscyclus wordt uitgevoerd, wordt uitgeworpen. Wacht tot de reinigingscyclus klaar is en plaats het papier vervolgens in de sleuf voor handmatige invoer.

Verwante modellen

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW