Taal

Gebruikers-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Referentie gids
Korte uitleg van routine handelingen
11/07/2017
(0)
Downloaden
(1.56MB)
HTML (weergeven)
Online Gebruikershandleiding (HTML)
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
28/07/2020
(C)
Weergeven
(-)
PDF
Online Gebruikershandleiding
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
28/07/2020
(C)
Downloaden
(17.81MB)
PDF
BELANGRIJK - Mededeling voor netwerkbeveiliging: standaardwachtwoord wijzigen
Standaardwachtwoord-informatie voor netwerkhulpprogramma's.
27/12/2019
(A)
Downloaden
(0.46MB)
Installatie-handleiding

Installatie-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding product veiligheid
Veiligheidsvoorschriften die u moet lezen voordat u het product gebruikt of onderhoud probeert uit te voeren.
12/04/2019
(B)
Downloaden
(0.40MB)
PDF
Installatiehandleiding
Voor de installatie van het product.
20/01/2020
(C)
Downloaden
(3.52MB)
Handleiding extra functies

Handleiding extra functies

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Apple Apparaten
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
29/09/2016
(B)
Downloaden
(2.11MB)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
30/06/2015
(A)
Downloaden
(2.34MB)
HTML (weergeven)
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™ (HTML)
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
01/07/2015
(A)
Weergeven
(-)
PDF
Handleiding Brother Image Viewer voor Android™
Voor specifieke informatie over Brother Image Viewer, waarmee u documenten die door een Brother-machine zijn gescand kunt bekijken en bewerken op uw mobiele Android™-apparaat.
10/05/2012
(0)
Downloaden
(1.05MB)
PDF
Universele handleiding stuurprogramma's
Voor specifieke informatie over het gebruik van de Brother Universal Printer Driver.
02/09/2014
(B)
Downloaden
(0.35MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Gebruikershandleiding
Dit hulpprogramma communiceert met Brother USB of netwerk-aangesloten apparaten en stuurt hun statusinformatie via e-mail naar genomineerde gebruikers binnen uw netwerk.
19/06/2017
(0)
Downloaden
(2.08MB)
PDF
BRAdmin Professional 4 User's Guide
(Engels)
Met deze software kunnen systeembeheerders hun netwerk- en USB gekoppelde Brother printers en scanners inzetten en beheren en de status bekijken van de meeste andere SNMP-compatibele afdrukapparatuur.
13/10/2020
(B)
Downloaden
(0.71MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt.
21/04/2020
(08)
Downloaden
(0.17MB)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
Document Verklaring van Overeenstemming
02/10/2020
(4)
Downloaden
(0.33MB)
PDF
Verordening (EU) Nr. 801/2013 van de Commissie
(Engels)
Informatie over de naleving van verordening nr. 801/2013 van de Commissie
01/08/2017
(A)
Downloaden
(0.11MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.