Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Käyttöohje
Laitteen perustiedot.
30/10/2018
(A)
Lataa
(14.17MB)
PDF
TÄRKEÄÄ – Verkon tietoturvatiedote: Oletussalasana muuttunut
Verkko-ohjelmien sisäänkirjautumisen oletussalasana.
20/02/2018
(0)
Lataa
(0.46MB)
Asennusopas

Asennusopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Tuotteen turvaohjeet
Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.
04/02/2015
(A)
Lataa
(1.28MB)
PDF
Pika-asennusopas
Ohjeet laitteen asennukseen.
17/02/2014
(0)
Lataa
(2.12MB)
PDF
Rumpuyksikön vaihto-ohje
Katso täältä miten rumpuyksikkö vaihdetaan.
04/02/2015
(0)
Lataa
(5.61MB)
PDF
Siirtohihnan vaihto-ohje
Katso täältä miten siirtohihna vaihdetaan.
15/09/2015
(A)
Lataa
(9.58MB)
Verkkokäyttöopas

Verkkokäyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
HTML (katsele)
Verkkokäyttöohje
Ohjeita laitteen käyttämiseksi verkkoon liitettynä.
Suosittelemme käyttämään seuraavia nettiselaimia: Internet Explorer® 8/9/10 tai Mozilla Firefox for Windows®, Safari 5.1/6.0 for Macintosh. Riippumatta siitä mitä selainta käytetään katsokaa että JavaScript ja CSS ovat käytettävissä.
05/02/2015
(A)
Näytä
(-)
Lisätoimintojen opas

Lisätoimintojen opas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Apple laitteet
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
29/09/2016
(B)
Lataa
(2.15MB)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
30/06/2015
(A)
Lataa
(2.34MB)
HTML (katsele)
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™ (HTML)
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
01/07/2015
(A)
Näytä
(-)
PDF
AirPrint-opas
Tämä sisältää tietoja AirPrintin käytöstä Brother-laitteilla.
10/02/2015
(A)
Lataa
(0.54MB)
PDF
Yleisen tulostinohjaimen ohjekirja
Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.
02/09/2014
(B)
Lataa
(0.33MB)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.
20/03/2015
(05)
Lataa
(0.14MB)
PDF
Ohjauskoodiopas ohjelmien kehittäjille
(Englanti)
Tämä sisältää teknisiä tietoja ohjelmistokomennoista (hallintakoodit ja ohjausmerkit), joilla voidaan käyttää tulostimen toimintoja.
26/03/2021
(AD)
Lataa
(2.61MB)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
28/11/2016
(4)
Lataa
(0.26MB)
PDF
Komission Asetus (EU) N:o 801/2013
(Englanti)
Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta
04/02/2015
(B)
Lataa
(0.03MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

• Rekisteröi laitteesi