PE-DESIGN 10

Käyttöohjeet

Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Käyttöohje
(Englanti)
Tämä ohje sisältää ohjelmiston käyttöohjeita.
04/08/2014
(01)
Lataa
(32.12MB)
PDF
Käynnistäminen: opas
(Englanti)
Tämä opas sisältää tiedot ohjelmiston asentamisesta sekä opetusohjelmia kirjontakuvion luomisen tärkeimmistä ominaisuuksista.
04/08/2014
(01)
Lataa
(36.50MB)
PDF
PE-DESIGN 10 Versioon 10.2 lisättyjä ominaisuuksia (Käytettävissä olevat uudet ominaisuudet päivitysversiossa 10.2)
(Englanti)
Ohjeet ominaisuuksille, jotka on lisätty päivitettäessä versioon 10.2
09/08/2016
(01)
Lataa
(0.63MB)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Ilmoitus https://s.brother/-alkuisen URL-osoitteen käytön aikana kerättävistä tiedoista

16/09/2022
(01)
Lataa
(0.07MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.