Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Pikaopas
Brief explanations for routine operations
22/02/2017
(0)
Lataa
(0.94MB)
HTML (katsele)
Online-käyttöopas (HTML)
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
18/05/2017
(0)
Näytä
(-)
PDF
Online-käyttöopas
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
18/05/2017
(0)
Lataa
(14.63MB)
PDF
TÄRKEÄÄ – Verkon tietoturvatiedote: Oletussalasana muuttunut
Verkko-ohjelmien sisäänkirjautumisen oletussalasana.
27/12/2019
(A)
Lataa
(0.47MB)
Asennusopas

Asennusopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Tuotteen turvaohjeet
Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.
06/03/2019
(A)
Lataa
(0.35MB)
PDF
Pika-asennusopas
Ohjeet laitteen asennukseen.
24/06/2020
(A)
Lataa
(2.43MB)
PDF
Rumpuyksikön vaihto-ohje
Katso täältä miten rumpuyksikkö vaihdetaan.
17/02/2017
(0)
Lataa
(3.02MB)
PDF
Siirtohihnan vaihto-ohje
Katso täältä miten siirtohihna vaihdetaan.
08/02/2017
(0)
Lataa
(4.42MB)
Lisätoimintojen opas

Lisätoimintojen opas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Apple laitteet
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
29/09/2016
(B)
Lataa
(2.15MB)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
30/06/2015
(A)
Lataa
(2.34MB)
HTML (katsele)
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™ (HTML)
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
01/07/2015
(A)
Näytä
(-)
PDF
Brother Image Viewer Android™-opas
Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.
10/05/2012
(0)
Lataa
(1.05MB)
PDF
Yleisen tulostinohjaimen ohjekirja
Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.
02/09/2014
(B)
Lataa
(0.33MB)
PDF
Mass Deployment Tool User's Guide
(Englanti)
Tällä työkalulla järjestelmänvalvojat voivat muuttaa useamman verkkoon liitetyn Brother-laitteen asetuksia yhtä aikaa.
26/04/2023
(K)
Lataa
(1.93MB)
PDF
Request Help User's Guide
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla voit lyhentää häiriöaikaa raportoimalla ongelman tukihenkilöllesi suoraan laitteen kosketusnäytöltä.
18/01/2024
(B)
Lataa
(0.54MB)
PDF
Order Supplies User's Guide
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla voit tilata tarvikkeita suoraan laitteen kosketusnäytöltä.
20/04/2022
(A)
Lataa
(0.46MB)
PDF
Remote Panel User's Guide
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tukihenkilösi voi ottaa etäyhteyden laitteesi ohjauspaneeliin tai kosketusnäyttöön käyttäen www-pohjaista hallintaa.
10/09/2021
(0)
Lataa
(0.60MB)
PDF
Remote Connect User's Guide
(Englanti)
Sovelluksella voit ohjata Brother-laitetta mobiililaitteella (älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä), jossa on sisäänrakennettu kamera.
13/05/2022
(0)
Lataa
(0.22MB)
PDF
Secure Print+ User's Guide
(käyttöä varten tarvitset lisenssiavaimen, jos et ole varma tuetaanko toimintoa ota yhteyttä myyjääsi tai Brotheriin) Toiminto parantaa dokumenttien tietoturvaa, koska tulostuksen käynnistäminen vaatii NFC-autentikoinnin.
28/10/2021
(0)
Lataa
(0.80MB)
PDF
Thin Print Client User's Guide
(Englanti)
(käyttöä varten tarvitset lisenssiavaimen, jos et ole varma tuetaanko toimintoa ota yhteyttä myyjääsi tai Brotheriin) Tulostusratkaisu tehostaa tulostustöiden käsittelyä ThinPrint Engineä käytettäessä.
03/10/2019
(0)
Lataa
(0.32MB)
PDF
Barcode Print+ User's Guide
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tulostimesi pystyy tulostamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.
10/09/2021
(0)
Lataa
(1.35MB)
PDF
Barcode Utility User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitaan lisenssiavain, jos et ole varma yhteensopivuudesta ota yhteyttä myyjääsi tai Brotherin edustajaan) Tällä apuohjelmalla voit automatisoida skannaustyötä, suorittaa työnohjausta, erotella sarjat ja automatisoida indeksointia.
08/04/2022
(C)
Lataa
(1.08MB)
PDF
BRAdmin Professional 4 User's Guide
(Englanti)
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.
17/10/2023
(F)
Lataa
(1.36MB)
PDF
BRAdmin Professional 4 Microsoft Azure-palvelun käyttöopas
(Englanti)
BRAdmin Professional 4 tukee Microsoft Azure-palvelua, jolla järjestelmänvalvojat voivat hallita verkko- tai USB-liitäntäisiä Brother-tulostimia internetin kautta.
01/05/2023
(A)
Lataa
(0.57MB)
HTML (katsele)
Secure Print Advanced User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitaan lisenssiavain, jos et ole varma yhteensopivuudesta ota yhteyttä myyjääsi tai Brotherin edustajaan) Ratkaisun avulla käynnistät asiakirjasi tulostuksen millä tahansa samaan verkkoon yhdistetyllä Brother-tulostimella autentikointia käyttäen.
26/04/2021
(0)
Näytä
(-)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.
21/04/2020
(08)
Lataa
(0.17MB)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
02/06/2022
(6)
Lataa
(0.33MB)
PDF
Komission Asetus (EU) N:o 801/2013
(Englanti)
Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta
09/02/2017
(A)
Lataa
(0.12MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.