Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Pikaopas
Brief explanations for routine operations
02/04/2018
(B)
Lataa
(1.16MB)
HTML (katsele)
Online-käyttöopas (HTML)
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
19/03/2018
(A)
Näytä
(-)
PDF
Online-käyttöopas
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
19/03/2018
(A)
Lataa
(11.30MB)
PDF
TÄRKEÄÄ – Verkon tietoturvatiedote: Oletussalasana muuttunut
Verkko-ohjelmien sisäänkirjautumisen oletussalasana.
27/12/2019
(A)
Lataa
(0.47MB)
Asennusopas

Asennusopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Tuotteen turvaohjeet
Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.
11/03/2019
(A)
Lataa
(0.33MB)
PDF
Pika-asennusopas
Ohjeet laitteen asennukseen.
18/02/2020
(B)
Lataa
(1.93MB)
PDF
Rumpuyksikön vaihto-ohje
Katso täältä miten rumpuyksikkö vaihdetaan.
17/08/2017
(0)
Lataa
(1.04MB)
Lisätoimintojen opas

Lisätoimintojen opas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Apple laitteet
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
29/09/2016
(B)
Lataa
(2.15MB)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
30/06/2015
(A)
Lataa
(2.34MB)
HTML (katsele)
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™ (HTML)
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
01/07/2015
(A)
Näytä
(-)
PDF
Brother Image Viewer Android™-opas
Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.
10/05/2012
(0)
Lataa
(1.05MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Käyttöopas
Tämä työkaluohjelma ottaa yhteyttä Brother-laitteisiin USB-liitännän tai verkon kautta ja lähettää laitteiden tilatiedot verkon kautta sähköpostiviestinä mainituille käyttäjille.
19/06/2017
(0)
Lataa
(2.03MB)
PDF
Mass Deployment Tool User's Guide
(Englanti)
Tällä työkalulla järjestelmänvalvojat voivat muuttaa useamman verkkoon liitetyn Brother-laitteen asetuksia yhtä aikaa.
01/06/2020
(E)
Lataa
(1.50MB)
PDF
BRAdmin Professional 4 User's Guide
(Englanti)
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.
25/09/2019
(0)
Lataa
(0.63MB)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.
21/04/2020
(08)
Lataa
(0.17MB)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
26/09/2018
(3)
Lataa
(0.18MB)
PDF
Komission Asetus (EU) N:o 801/2013
(Englanti)
Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta
02/10/2017
(A)
Lataa
(9.32KB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.