Taal

Gebruikers-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Basis gebruikershandleiding
Voor het leren van de basishandelingen (Kopiëren, Scannen, etc), het vervangen van de verbruiksartikelen en tips om problemen op te lossen.
03/07/2014
(0)
Downloaden
(17.78MB)
HTML (weergeven)
Online Gebruikershandleiding (HTML)
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
Wij bevelen de volgende web browsers versies aan:Internet Explorer® 8/9/10 or Mozilla Firefox for Windows®, Safari 5.1/6.0 for Macintosh. Verzeker u ervan dat JavaScript en CSS is ingeschakeld, ongeacht welke browser u gebruikt.
09/12/2014
(B)
Weergeven
(-)
Installatie-handleiding

Installatie-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding product veiligheid
Veiligheidsvoorschriften die u moet lezen voordat u het product gebruikt of onderhoud probeert uit te voeren.
07/04/2015
(A)
Downloaden
(2.47MB)
PDF
Installatiehandleiding
Voor de installatie van het product.
13/06/2014
(0)
Downloaden
(3.67MB)
Handleiding extra functies

Handleiding extra functies

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Apple Apparaten
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
29/09/2016
(B)
Downloaden
(2.11MB)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
30/06/2015
(A)
Downloaden
(2.34MB)
HTML (weergeven)
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™ (HTML)
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
01/07/2015
(A)
Weergeven
(-)
PDF
AirPrint handleiding
Voor specifieke informatie over het gebruik van AirPrint in combinatie met uw Brother-machine.
07/04/2015
(A)
Downloaden
(0.60MB)
PDF
Handleiding Brother Image Viewer voor Android™
Voor specifieke informatie over Brother Image Viewer, waarmee u documenten die door een Brother-machine zijn gescand kunt bekijken en bewerken op uw mobiele Android™-apparaat.
10/05/2012
(0)
Downloaden
(1.05MB)
PDF
Handleiding netwerkconnectie
Voor specifieke informatie over het gebruik van Brother Web Connect.
07/04/2015
(A)
Downloaden
(0.97MB)
PDF
Universele handleiding stuurprogramma's
Voor specifieke informatie over het gebruik van de Brother Universal Printer Driver.
02/09/2014
(B)
Downloaden
(0.35MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt.
20/03/2015
(05)
Downloaden
(0.14MB)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
Document Verklaring van Overeenstemming
04/10/2016
(4)
Downloaden
(0.16MB)
PDF
Verordening (EU) Nr. 801/2013 van de Commissie
(Engels)
Informatie over de naleving van verordening nr. 801/2013 van de Commissie
05/09/2016
(C)
Downloaden
(0.02MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.