Taal

Gebruikers-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Referentie gids
Korte uitleg van routine handelingen
21/02/2017
(0)
Downloaden
(0.66MB)
HTML (weergeven)
Online Gebruikershandleiding (HTML)
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
30/03/2017
(0)
Weergeven
(-)
PDF
Online Gebruikershandleiding
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
29/03/2017
(0)
Downloaden
(6.27MB)
PDF
BELANGRIJK - Mededeling voor netwerkbeveiliging: standaardwachtwoord wijzigen
Standaardwachtwoord-informatie voor netwerkhulpprogramma's.
19/02/2018
(0)
Downloaden
(0.45MB)
Installatie-handleiding

Installatie-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding product veiligheid
Veiligheidsvoorschriften die u moet lezen voordat u het product gebruikt of onderhoud probeert uit te voeren.
06/03/2019
(A)
Downloaden
(0.36MB)
PDF
Installatiehandleiding
Voor de installatie van het product.
20/02/2017
(0)
Downloaden
(2.44MB)
PDF
Gids drum vervangen
Voor instructies over het vervangen van de drum.
17/02/2017
(0)
Downloaden
(3.02MB)
PDF
Gids riem vervangen
Voor instructies over het vervangen van de riem.
08/02/2017
(0)
Downloaden
(4.42MB)
Handleiding extra functies

Handleiding extra functies

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Apple Apparaten
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
29/09/2016
(B)
Downloaden
(2.11MB)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
30/06/2015
(A)
Downloaden
(2.34MB)
HTML (weergeven)
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™ (HTML)
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
01/07/2015
(A)
Weergeven
(-)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Windows Phone
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
03/07/2014
(0)
Downloaden
(0.63MB)
PDF
Universele handleiding stuurprogramma's
Voor specifieke informatie over het gebruik van de Brother Universal Printer Driver.
02/09/2014
(B)
Downloaden
(0.35MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Gebruikershandleiding
Dit hulpprogramma communiceert met Brother USB of netwerk-aangesloten apparaten en stuurt hun statusinformatie via e-mail naar genomineerde gebruikers binnen uw netwerk.
19/06/2017
(0)
Downloaden
(2.08MB)
PDF
Mass Deployment Tool User's Guide
(Engels)
Met dit hulpprogramma kunnen beheerders instellingen wijzigen op meerdere Brother-netwerkapparaten.
15/11/2017
(B)
Downloaden
(1.13MB)
PDF
Barcode Print+ User's Guide
(Engels)
Deze functionaliteit biedt verbeterde apparaatmogelijkheden voor het afdrukken van zowel 1D- als 2D-barcodelettertypen. (Vereist een licentiesleutel om te activeren, contacteer uw dealer of Brother-kantoor als u niet zeker bent van de compatibiliteit)
29/03/2019
(0)
Downloaden
(1.56MB)
PDF
Brother Software License Management Tool Gebruikershandleiding
Met deze tool kunt u op maat gemaakte softwareoplossingen activeren en de functionaliteit van uw Brother-machine verbeteren met een geregistreerde licentie.
23/04/2018
(0)
Downloaden
(0.73MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt.
15/09/2016
(07)
Downloaden
(0.15MB)
PDF
Naslagwerk stuurcodes voor software ontwikkelaars ('Command Reference Guide')
(Engels)
Voor technische informatie over de softwareopdrachten (stuurcodes en escape-sequenties) die kunnen worden gebruikt om de printer de beschikbare functies te laten uitvoeren.
14/06/2018
(AC)
Downloaden
(2.29MB)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
Document Verklaring van Overeenstemming
13/06/2017
(2)
Downloaden
(0.25MB)
PDF
Verordening (EU) Nr. 801/2013 van de Commissie
(Engels)
Informatie over de naleving van verordening nr. 801/2013 van de Commissie
09/02/2017
(A)
Downloaden
(0.11MB)
PDF
Verklaring van overeenstemming (papierunit)
Verklaring van overeenstemming voor de papierunit
21/09/2018
(5)
Downloaden
(0.15MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.