Taal

Gebruikers-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Referentie gids
Korte uitleg van routine handelingen
27/04/2018
(0)
Downloaden
(1.30MB)
HTML (weergeven)
Online Gebruikershandleiding (HTML)
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
18/03/2019
(A)
Weergeven
(-)
PDF
Online Gebruikershandleiding
Voor het leren van de werking, routine-onderhoud, tips voor probleemoplossing en een aantal handige netwerkfuncties van uw producten.
15/03/2019
(A)
Downloaden
(8.93MB)
PDF
BELANGRIJK - Mededeling voor netwerkbeveiliging: standaardwachtwoord wijzigen
Standaardwachtwoord-informatie voor netwerkhulpprogramma's.
27/12/2019
(A)
Downloaden
(0.46MB)
Installatie-handleiding

Installatie-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding product veiligheid
Veiligheidsvoorschriften die u moet lezen voordat u het product gebruikt of onderhoud probeert uit te voeren.
13/06/2018
(0)
Downloaden
(0.96MB)
PDF
Installatiehandleiding
Voor de installatie van het product.
23/03/2020
(A)
Downloaden
(3.35MB)
Handleiding extra functies

Handleiding extra functies

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Apple Apparaten
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
29/09/2016
(B)
Downloaden
(2.11MB)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
30/06/2015
(A)
Downloaden
(2.34MB)
PDF
Universele handleiding stuurprogramma's
Voor specifieke informatie over het gebruik van de Brother Universal Printer Driver.
02/09/2014
(B)
Downloaden
(0.35MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Gebruikershandleiding
Dit hulpprogramma communiceert met Brother USB of netwerk-aangesloten apparaten en stuurt hun statusinformatie via e-mail naar genomineerde gebruikers binnen uw netwerk.
19/06/2017
(0)
Downloaden
(2.08MB)
PDF
Mass Deployment Tool User's Guide
(Engels)
Met dit hulpprogramma kunnen beheerders instellingen wijzigen op meerdere Brother-netwerkapparaten.
01/06/2020
(E)
Downloaden
(1.50MB)
PDF
Secure Print+ User's Guide
(Engels)
(Vereist een licentiesleutel om te activeren. Neem contact op met uw dealer of Brother-kantoor als u niet zeker bent van de compatibiliteit) Deze oplossing beveiligt de vertrouwelijkheid van documenten door NFC-gebruikersauthenticatie te gebruiken voor het vrijgeven van afdruktaken.
16/04/2020
(B)
Downloaden
(0.78MB)
PDF
Thin Print Client User's Guide
(Engels)
(Vereist een licentiesleutel om te activeren. Neem contact op met uw dealer of Brother-kantoor als u niet zeker bent van de compatibiliteit) Deze afdrukoplossing biedt de mogelijkheid om afdruktaken efficiënt af te handelen bij gebruik van ThinPrint Engine.
03/10/2019
(0)
Downloaden
(0.32MB)
PDF
BRAdmin Professional 4 User's Guide
(Engels)
Met deze software kunnen systeembeheerders hun netwerk- en USB gekoppelde Brother printers en scanners inzetten en beheren en de status bekijken van de meeste andere SNMP-compatibele afdrukapparatuur.
16/07/2020
(A)
Downloaden
(0.89MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt.
21/04/2020
(08)
Downloaden
(0.17MB)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
Document Verklaring van Overeenstemming
15/06/2018
(4)
Downloaden
(0.30MB)
PDF
Verordening (EU) Nr. 801/2013 van de Commissie
(Engels)
Informatie over de naleving van verordening nr. 801/2013 van de Commissie
27/06/2018
(A)
Downloaden
(0.02MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.