Taal

Gebruikers-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Gebruikershandleiding
Voor algemene informatie over het product.
22/04/2011
(A)
Downloaden
(9.25MB)
Installatie-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Veiligheid en wetgeving
Veiligheidsvoorschriften die u moet lezen voordat u het product gebruikt of onderhoud probeert uit te voeren.
22/04/2011
(B)
Downloaden
(0.77MB)
PDF
Installatiehandleiding
Voor de installatie van het product.
30/07/2010
(0)
Downloaden
(2.09MB)
Netwerk-handleiding

Netwerk-handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Netwerkhandleiding
Voor specifieke informatie over het gebruik van het product op een netwerk.
10/08/2010
(0)
Downloaden
(2.42MB)
PDF
Verklarende woordenlijst Netwerk
Voor basale informatie over de geavanceerde netwerkfuncties van Brother-machines met daarbij uitleg over algemene netwerktechnologie en terminologie.
28/04/2011
(0)
Downloaden
(0.67MB)
Handleiding extra functies

Handleiding extra functies

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Apple Apparaten
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
29/09/2016
(B)
Downloaden
(2.11MB)
PDF
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
30/06/2015
(A)
Downloaden
(2.34MB)
HTML (weergeven)
Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan - Android™ (HTML)
Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.
01/07/2015
(A)
Weergeven
(-)
PDF
Universele handleiding stuurprogramma's
Voor specifieke informatie over het gebruik van de Brother Universal Printer Driver.
02/09/2014
(B)
Downloaden
(0.35MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Informatie over de levensduur van een tonercartridge
Voor informatie over de manier waarop de levensduur van een tonercartridge wordt gedetecteerd.
15/12/2011
(0)
Downloaden
(0.32MB)
PDF
Naslagwerk stuurcodes voor software ontwikkelaars ('Command Reference Guide')
(Engels)
Voor technische informatie over de softwareopdrachten (stuurcodes en escape-sequenties) die kunnen worden gebruikt om de printer de beschikbare functies te laten uitvoeren.
26/03/2021
(AD)
Downloaden
(2.61MB)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
Document Verklaring van Overeenstemming
18/11/2013
(6)
Downloaden
(0.17MB)
PDF
Verklaring van Overeenstemming voor Verbruiksartikelen
Document Verklaring van Overeenstemming voor Verbruiksartikelen
17/02/2015
(1)
Downloaden
(0.17MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.