PR1050X

Handleidingen

Taal

Gebruikershandleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Bedieningshandleiding

21/10/2016
(01)
Downloaden
(13.75MB)
PDF
Bedieningshandleiding Bijvoegsel voor Mijn Design Center
In deze handleiding vindt u informatie over Mijn Design Center, dat met de upgrade beschikbaar is. Als u deze functie wilt gebruiken, moet de upgrade naar versie 1.10 of later op de machine zijn geïnstalleerd. Mijn Design Center wordt geactiveerd zodra het scanraam is bevestigd.
Het scanraam is beschikbaar als optioneel accessoire.
10/02/2017
(01)
Downloaden
(10.16MB)
Verkorte handleiding

Verkorte handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Beknopte bedieningsgids

01/08/2016
(01)
Downloaden
(3.56MB)
Lijst patronen

Lijst patronen

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Borduurmotieven handleiding
Specifieke informatie over borduurpatronen of de kleurwijzigingstabel van borduurpatronen
01/08/2016
(01)
Downloaden
(31.80MB)
Melding

Melding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Informatie over toegevoegde functies (Nieuwe functies in update 1.2)
In dit document worden functies beschreven die zijn toegevoegd met de software-update.
16/10/2017
(01)
Downloaden
(5.38MB)
PDF
Informatie over toegevoegde borduurpatronen (Borduurpatronen die beschikbaar zijn in versie 1.2)
Dit document biedt informatie over de borduurpatronen die zijn toegevoegd door middel van de software-update.
16/10/2017
(01)
Downloaden
(3.43MB)
Gebruikershandleiding voor optionele accessoires

Gebruikershandleiding voor optionele accessoires

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Installatiehandleiding tafelset (PRWT1)

03/06/2020
(02)
Downloaden
(9.49MB)
PDF
Instructies voor magnetisch borduurraam
In deze handleiding vindt u beschrijvingen voor het gebruik van het magnetische borduurraam.
01/08/2017
(01)
Downloaden
(1.92MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring aangaande Gegevens die worden verzameld bij opening van de URL beginnende met "https://s.brother/"

16/09/2022
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties (Engels)
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt. Lees de opmerkingen over opensourcelicenties alvorens u de software downloadt, kopieert, installeert of gebruikt.
01/08/2016
(01)
Downloaden
(0.03MB)
Overige

Overige

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Lijst compatibele USB-media
(Engels)
Dit document bevat informatie over het juiste USB-flashstation voor de machine.
30/09/2021
(21.09)
Downloaden
(0.12MB)
HTML (weergeven)
Accessoirecatalogus (HTML)

25/04/2024
(23.03)
Weergeven
(-)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verordening (EU) 2019/1782 van de commissie
Informatie over naleving van Verordening (EU) 2019/1782 van de commissie
23/03/2020
(01)
Downloaden
(0.12MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2020 van de commissie
Vervangbaarheid om te voldoen aan de Commissie-verordening 2019/2020
25/08/2021
(01)
Downloaden
(0.14MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2015 van de commissie
Energie-efficiëntieklasse om te voldoen aan Verordening (EU) 2019/2015 van de commissie
22/02/2022
(01)
Downloaden
(0.06MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.