Innov-is V5

Handleidingen

Taal

Gebruikershandleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Bedieningshandleiding

24/09/2012
(01)
Downloaden
(23.30MB)
Verkorte handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Beknopte bedieningsgids

31/08/2012
(02)
Downloaden
(28.12MB)
Melding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Kennisgeving over de functies die zijn toegevoegd in versie 2.0 (Nieuwe functies in updateversie 2.0)
Instructies over de functies die zijn toegevoegd in de update naar versie 2.0
30/09/2015
(01)
Downloaden
(0.73MB)
PDF
Melding over spoelhuisdeksel met koordgeleider
Dit is een opmerking over een spoelhuisdeksel met koordgeleider.
01/02/2023
(01)
Downloaden
(0.32MB)
Gebruikershandleiding voor optionele accessoires

Gebruikershandleiding voor optionele accessoires

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Installatiegids voor Premium-pakket I (optionele accessoires)
Deze gids bevat beschrijvingen van de accessoires en procedures om de machine te upgraden.
22/12/2015
(01)
Downloaden
(9.21MB)
PDF
Bedieningshandleiding voor Premium-pakket I (Optionele accessoires)
In deze handleiding vindt u beschrijvingen om de machine te gebruiken met de toegevoegde functies en accessoires.
22/12/2015
(01)
Downloaden
(1.27MB)
PDF
Borduurontwerpen bedieningshandleiding voor Premium-pakket I (optionele accessoires)
Voor specifieke informatie over borduurpatronen of de kleurwisselingstabel van borduurpatronen.
22/12/2015
(01)
Downloaden
(2.52MB)
PDF
Installatiegids voor Premium-pakket II (optionele accessoires)
In de installatiehandleiding vindt u beschrijvingen van het installatie-overzicht.
09/03/2018
(01)
Downloaden
(3.62MB)
PDF
Bedieningshandleiding voor Premium-pakket II (Optionele accessoires)
In deze handleiding vindt u beschrijvingen voor het gebruik van de machine met de toegevoegde functies.
09/03/2018
(02)
Downloaden
(2.60MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring aangaande Gegevens die worden verzameld bij opening van de URL beginnende met "https://s.brother/"

16/09/2022
(01)
Downloaden
(0.07MB)
Overige

Overige

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Lijst compatibele USB-media
(Engels)
Dit document bevat informatie over het juiste USB-flashstation voor de machine.
24/08/2021
(21.08)
Downloaden
(0.12MB)
PDF
Accessoirecatalogus

25/04/2024
(23.08)
Downloaden
(14.79MB)
HTML (weergeven)
Accessoirecatalogus (HTML)

25/04/2024
(23.03)
Weergeven
(-)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.