Innov-is NV880E

Handleidingen

Taal

Gebruikershandleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Bedieningshandleiding

07/09/2021
(01)
Downloaden
(3.58MB)
PDF
Gebruiksaanwijzing voor software-update via draadloos netwerk (Nieuwe functies in update 1.6)
Deze handleiding beschrijft de nieuwe functie voor het bijwerken van software via WLAN Draadloze verbinding die is toegevoegd in softwareversie 1.6. Lees deze handleiding samen met de Bedieningshandleiding.
26/01/2023
(01)
Downloaden
(2.19MB)
PDF
Voordat u het product uitleent of verwijdert
Deze handleiding geeft instructies voor het terugzetten van alle instellingen, inclusief de persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in het geheugen van de machine.
27/09/2022
(01)
Downloaden
(0.87MB)
Verkorte handleiding

Verkorte handleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Beknopte bedieningsgids

05/08/2021
(01)
Downloaden
(1.50MB)
Lijst patronen

Lijst patronen

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Borduurmotieven handleiding
Specifieke informatie over borduurpatronen of de kleurwijzigingstabel van borduurpatronen
05/08/2021
(01)
Downloaden
(12.83MB)
Melding

Melding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Kennisgeving over bijgeleverde accessoires

07/09/2021
(01)
Downloaden
(1.00MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring aangaande Gegevens die worden verzameld bij opening van de URL beginnende met "https://s.brother/"

16/09/2022
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties (Engels)
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt. Lees de opmerkingen over opensourcelicenties alvorens u de software downloadt, kopieert, installeert of gebruikt.
04/08/2022
(01)
Downloaden
(0.08MB)
Overige

Overige

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Lijst compatibele USB-media
(Engels)
Dit document bevat informatie over het juiste USB-flashstation voor de machine.
24/10/2023
(23.10)
Downloaden
(0.13MB)
PDF
Accessoirecatalogus

25/04/2024
(23.08)
Downloaden
(14.79MB)
HTML (weergeven)
Accessoirecatalogus (HTML)

25/04/2024
(23.03)
Weergeven
(-)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
(Engels)
Document Verklaring van Overeenstemming
07/09/2021
(01)
Downloaden
(0.51MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2020 van de commissie
Vervangbaarheid om te voldoen aan de Commissie-verordening 2019/2020
25/08/2021
(01)
Downloaden
(0.14MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2015 van de commissie
Energie-efficiëntieklasse om te voldoen aan Verordening (EU) 2019/2015 van de commissie
22/02/2022
(01)
Downloaden
(0.06MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.