Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Apple laitteet
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
29/09/2016
(B)
Lataa
(2.15MB)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
30/06/2015
(A)
Lataa
(2.34MB)
HTML (katsele)
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™ (HTML)
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
01/07/2015
(A)
Näytä
(-)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Windows Phone
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
07/07/2014
(0)
Lataa
(0.63MB)
PDF
AirPrint-opas
Tämä sisältää tietoja AirPrintin käytöstä Brother-laitteilla.
24/02/2016
(0)
Lataa
(0.39MB)
PDF
Brother Image Viewer Android™-opas
Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.
10/05/2012
(0)
Lataa
(1.05MB)
PDF
WWW-yhteysopas
Tämä sisältää tietoja Brother Web Connect -toiminnon käytöstä.
25/02/2016
(0)
Lataa
(0.67MB)
PDF
Google Cloud Print -opas
Tämä sisältää tietoja Google Cloud Print -palveluiden käytöstä Brother-laitteilla.
11/07/2014
(0)
Lataa
(0.69MB)
PDF
Yleisen tulostinohjaimen ohjekirja
Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.
02/09/2014
(B)
Lataa
(0.33MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Käyttöopas
Tämä työkaluohjelma ottaa yhteyttä Brother-laitteisiin USB-liitännän tai verkon kautta ja lähettää laitteiden tilatiedot verkon kautta sähköpostiviestinä mainituille käyttäjille.
19/06/2017
(0)
Lataa
(2.03MB)
PDF
Mass Deployment Tool User's Guide
(Englanti)
Tällä työkalulla järjestelmänvalvojat voivat muuttaa useamman verkkoon liitetyn Brother-laitteen asetuksia yhtä aikaa.
15/11/2017
(B)
Lataa
(1.13MB)
PDF
Request Help User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla voit lyhentää häiriöaikaa raportoimalla ongelman tukihenkilöllesi suoraan laitteen kosketusnäytöltä.
27/03/2019
(0)
Lataa
(0.56MB)
PDF
Order Supplies User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla voit tilata tarvikkeita suoraan laitteen kosketusnäytöltä.
29/03/2019
(0)
Lataa
(0.61MB)
PDF
Remote Panel User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tukihenkilösi voi ottaa etäyhteyden laitteesi ohjauspaneeliin tai kosketusnäyttöön käyttäen www-pohjaista hallintaa.
29/03/2019
(0)
Lataa
(0.68MB)
PDF
Barcode Print+ User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tulostimesi pystyy tulostamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.
29/03/2019
(0)
Lataa
(1.56MB)
PDF
Barcode Utility User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitaan lisenssiavain, jos et ole varma yhteensopivuudesta ota yhteyttä myyjääsi tai Brotherin edustajaan) Tällä apuohjelmalla voit automatisoida skannaustyötä, suorittaa työnohjausta, erotella sarjat ja automatisoida indeksointia.
24/01/2018
(A)
Lataa
(1.67MB)
PDF
Brother Software License Management Tool Käyttöopas
(Englanti)
Työkalulla aktivoidaan räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka laajentavat Brotherin toimintoja rekisteröinnillä.
23/04/2018
(0)
Lataa
(0.68MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.