Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Käyttöopas
Opas laitteen peruskäyttöön (kopiointi, skannaus, jne), tulostustarvikkeiden vaihto ja vianhakuohjeet.
03/02/2016
(A)
Lataa
(3.96MB)
PDF
Pikaopas
Brief explanations for routine operations
18/02/2016
(0)
Lataa
(2.20MB)
HTML (katsele)
Online-käyttöopas (HTML)
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
02/05/2017
(A)
Näytä
(-)
PDF
Online-käyttöopas
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
01/05/2017
(A)
Lataa
(15.92MB)
PDF
TÄRKEÄÄ – Verkon tietoturvatiedote: Oletussalasana muuttunut
Verkko-ohjelmien sisäänkirjautumisen oletussalasana.
19/02/2018
(0)
Lataa
(0.46MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.