Correct Colour Print Alignment (Colour Registration)

If solid areas of colour or images have cyan, magenta or yellow fringes, use the Colour Registration function.

DCP-L3510CDW/DCP-L3517CDW

1. Press Menu.
  2. Press or to select the following:
    1. Select [Printer]. Press OK.
    2. Select [Clr Correction]. Press OK.
    3. Select [Registration]. Press OK.
  3. Press to select the [Yes] option.

Colour registration starts automatically, and will take around 10 seconds or more.

4. Press Stop/Exit.

DCP-L3550CDW/MFC-L3710CW/MFC-L3730CDN/MFC-L3750CDW/MFC-L3770CDW

1. Press [Toner]>[Registration].
  2. Press [Yes].

Colour registration starts automatically, and will take around 10 seconds or more.

3. Press .

Si vous n'avez pas obtenu de réponse satisfaisante à votre question, avez-vous vérifié d'autres FAQ?

Avez-vous consulté les manuels?

Pour toute assistance supplémentaire, contactez le service clientèle de Brother:

Modèles apparentés

DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW