PT-P750W

Miten tulostan langattomasti Ad-hoc-verkossa?

Windows:

Mac

Windows

Ad-hoc-verkkoyhteyttä ei voi käyttää Windows 8.1 ja uudemmissa ympäristöissä.

1.  Lataa asennusohjelma sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot]. Latausohjelma asentaa tulostinohjaimen ja apuohjelmat kuten P-touch Editorin ja Printer Setting Toolin.

2. Kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin asennus alkaa.

3. Ikkunassa [Connection Type] valitse paikallisliitäntä [Local Connection (USB)] ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    Connection Type

4. Kun asennus on valmis, pidä tulostimen Wireless Mode-nappia painettuna kunnes Wi-Fi-valo syttyy.

5. Avaa Printer Setting Tool ja valitse [Communication Settings].
    Printer Setting Tool käyttöä selostetaan kohdassa "Tulostinasetustyökalun käyttö".

6. Tarkista SSID (Verkon nimi) ja kanava (Channel), valitse välilehdellä [Wireless LAN] kohdasta [Communication Mode] ja [Wireless Settings] valinta Ad-hoc.
    Wireless LAN tab

7. Välilehdeltä [General] valitse [Infrastructure or Ad-hoc] kohdassa [Selected Interface] ja [Communication Settings]. Tarkista että välilehdellä [General] kohdassa [Network Settings on Power ON] kohta [Keep Current State] on valittuna.
    • Jos tulostimen pitää mennä verkkoon automaattisesti valitse [General]-välilehdellä [On by Default] kohdassa [Network Settings on Power ON].
    • Jos IP-osoite ei saa muuttua joka kerta, valitse välilehti [Wireless LAN] ikkunassa Printer Setting Tool.
      Kohdassa [TCP/IP(Wireless)] valitse että [Boot Method] on [STATIC] ja anna oikea [IP Address] ja [Subnet Mask].

General tab

8. Yhdistä tietokone kohdassa 6 mainittuun verkkoon (SSID).
    Wireless LAN tab

Odota että yhteys syntyy.

Oletus-SSID on "SETUP".

9. Irroita USB-kaapeli.

10. Avaa ikkuna [Laitteet ja tulostimet]. Ohjeet sivulla "Avaa ikkuna Laitteet ja tulostimet".

11. Valitse Lisää tulostin [Add a printer].
    Add a printer

12. Valitse [Add a network, wireless or Bluetooth printer].
    Add a printer

13. Katso että kohdassa 8 Ad-hoc-verkkoon kytketty tulostin on valittuna ja paina [Next].
    Tarkista asetukset ja sitten [Next] niin tulostin lisätään.
    Add a printer

14. Katso että merkkivalo Editor Lite ei pala. Avaa P-touch Editor ja valitse tulostin alasvetovalikosta.

15. Voit tulostaa tietokoneesta.

[  Back To Top ]

Mac

1. Lataa Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti sivulta [Lataukset] ja kaksoisosoita ladatun tiedoston nimeä. Valitse [Start Here OSX] niin asennus käynnistyy.

2. Ikkunassa [Connection Type] valitse [Local Connection (USB)] ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    Connection Type

3. Kun avautuu ikkuna [Wireless Device Setup] valitse [Yes, I have a USB cable to use for installation.].
    Wireless Device Setup

Jos ikkuna ei aukea, avaa [Wireless Device Setup Wizard] kansiosta [Utilities] käsin.

4. Ikkunassa [Available Wireless Networks] osoita [Advanced].
    Available Wireless Networks

5. Ikkunassa [Wireless Network Name] anna uusi nimi kohtaan [Name(SSID)], valitse kohta [This is an Ad-hoc network and there is no access point.] ja osoita sitten [Next].
    Wireless Network Name

6. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

7. Irroita USB-kaapeli.

8. Tarkista että merkkivalo Editor Lite ei pala. Avaa P-touch Editor ja valitse tulostin luettelosta.

9. Voit tulostaa tarroja.
[  Back To Top ]

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W