PT-P750W

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• Tulostimen käyttämiseksi on ensin asennettava tulostinohjain, P-touch Editor ja Printer Setting Tool.
  • Windows 10 käyttäjille : Täältä saat tiedostojen latausohjeita.
  • Laitteessa on AirPrint™-tuki (Yhdelle tarralle ei välttämättä pysty tulostamaan koko Safarin näyttämää sivua tai sähköpostiviestin tekstiä yhdelle tarralle.) Tarvittavan ohjelmapäivityksen voi tehdä P-touch Update Softwarella (Macintosh) tai Laiteohjelman päivitystyökalulla (Windows-ympäristöön). Myös iOS tukee AirPrint™ -yhteyttä.

Uutuudet

17/12/2018
BRAdmin Professional10 / 10x64 / 8 / 8x64 / 7 / 7x64 / Vista / Vistax64 / Server 2016 / Server 2012 R2 / Server 2012 / Server 2008 R2 / Server 2008 / Server 2008 64