PT-P750W

Mitä tarrojen syöttö- ja katkaisuasetuksia on valittavissa?

Voit valita tulostuksen aikana seuraavat kuusi asetusta Print-näytössä:

Auto Cut
  • Jokainen tarra katkaistaan automaattisesti tulostuksen jälkeen.
  • Kun Auto Cut- ja Half Cut -asetukset on valittu samanaikaisesti, vain viimeinen tarra katkaistaan kokonaan tulostuksen jälkeen.
  • Tulostin voidaan myös määrittää katkaisemaan tarrat sen jälkeen, kun määritetty määrä tarroja on tulostettu.
Half Cut
  • Vain tarranauha katkaistaan taustamateriaalia katkaisematta, mikä helpottaa taustamateriaalin irrottamista.
Chain Printing
  • Kun tarroja tulostetaan enemmän kuin yksi, tarrat tulostetaan peräkkäin ilman, että jokainen tarra katkaistaan. Tulostuksen jälkeen viimeinen tarra pysäytetään paikalleen sitä leikkaamatta.
Special tape (no cuts)
  • Tulostuksen jälkeen tarra pysäytetään paikalleen sitä leikkaamatta.
    Älä käytä tulostuksen jälkeen tulostimen katkaisijaa, vaan poista nauhakasetti laitteesta ja leikkaa nauha saksilla.
Mirror Printing
  • Tulostaa tarran peilikuvan.
Output Directly to Printer Driver
  • Lähettää tiedot suoraan sovelluksesta tulostinohjaimeen. (Koska tulostusnopeus on tärkeämpää kuin tulostuksen laatu, joitakin kohteita ei ehkä tulosteta tai ne voivat poiketa tulostettaessa todellisista kohteista.)

• Joitakin vaihtoehtoja voi käyttää samanaikaisesti (muttei kuitenkaan seuraavissa tilanteissa).
  • Kun valitset Special tape (no cuts) -vaihtoehdon, Auto Cut-, Half Cut- ja Chain Printing-vaihtoehdot poistetaan käytöstä, vaikka ne olisi valittu.
  • Kun käytät (laminoimatonta) TZe-nauhaa ja valitset Half Cut -vaihtoehdon, Half Cut -vaihtoehto poistetaan käytöstä ja Auto Cut -vaihtoehto valitaan sen sijasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW