PT-P750W

Jaa tulostin Windows 7:ssä (jaettu tulostin)

Tulostin jaetaan noudattamalla alla olevia ohjeita.

VAIHE 1: Palvelimen PC-asetukset

1. Asenna tulostinohjain. (Viimeisin tulostinajuri on saatavilla tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.)
  2. Napsauta Start => Laitteet ja tulostimet (Devices and Printers) => Tulostimet ja faksit.
  3. Napsauta oikealla hiirennäppäimellä kuvaketta Brother [mallin nimi] ja seuraavasta valikosta ota Tulostimen ominaisuudet (Printer properties).
  4. Avaa välilehti Jakaminen ja valitse Jaa tämä tulostin.
    Tulostimen ominaisuudet
  5. Napsauta OK.

Jaettu tulostin

VAIHE 2: Asetukset asiakastietokoneessa

1. Napsauta Start => Ohjauspaneeli => Verkko ja internet (Network and Internet).
  2. Napsauta Verkko- ja jakamiskeskus (Network and Sharing Center).
  3. Napsauta Muuta jakamisen lisäasetuksia (Change Advanced Sharing Settings).
    Vaihda edistyneitä jakamisasetuksia
  4. Valitse Ota verkon etsiminen käyttöön ja Ota tiedostojen ja tulostinten jakaminen käyttöön ja valitse Tallenna muutokset (Save Changes).
    Edistyneet jakamisasetukset
  5. Napsauta Start => Laitteet ja tulostimet (Devices and Printers).
  6. Napsauta Lisää tulostin (Add a Printer).
  7. Valitse Lisää langaton verkko- tai Bluetooth-tulostin.
    Lisää langaton verkko- tai Bluetoogh-tulostin
  8. Valitse tulostin ja napsauta Seuraava.
    (Jos et löydä haluamaasi tulostinta, napsauta tästä.)
  9. Napsauta Seuraava.
  10. Valitse Jaa tämä tulostin niin, että muut verkossa voivat löytää sen ja käyttää sitä ja napsauta Seuraava.
    Tulostimen jakaminen
  11. Napsauta Finish.

Jos et löydä haluamaasi tulostinta, on mahdollista, että verkkoyhteydessä on jokin ongelma. Suosittelemme, että avaat Komentokehotteen ja suoritat Ping-käskyn käskyrivillä. (Napsauta Start => Kaikki ohjelmat => Windows-järjestelmä (Accessories) => Komentokehote.)

Jos varmista pingaamalla, että verkkoyhteydessä ei ole ongelmia, kokeile seuraavaa:

1. Napsauta Haluamaani tulostinta, ei ole luettelossa.
  2. Valitse Valitse jaettu tulostin nimen mukaan ja kirjoita \\ palvelintietokoneen nimi \ tulostinpalvelimen nimi.
  3. Napsauta Seuraava.
  4. Napsauta Seuraava.
  5. Napsauta Valmis (Finish).

Voit tarkistaa tietokoneesi nimen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tietokoneen kuvaketta työpöydällä (tai Windows-järjestelmä -> Tämä tietokone) => Valitse Ominaisuudet => Järjestelmän lisäasetukset (Advanced System Settings).

Win7 tietokone - ominaisuudet

Tietokoneen nimi

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW