PT-P750W

En voi muodostaa yhteyttä laitteesta langattomaan verkkoon.

Varmista ensimmäiseksi, että sekä tulostimeen että langattoman verkon tukiasemaan tai reitittimeen on kytketty virta.

Tarkista sitten seuraavat seikat.

• Ovatko suojausasetuksesi (SSID/verkkoavain) oikein?

Varmista asetukset uudelleen ja valitse oikeat suojausasetukset.

• Suojausasetusten oletusarvona saatetaan käyttää langattoman verkon tukiaseman tai reitittimen valmistajan nimeä tai mallinumeroa.
    • Katso WLAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista lisätietoja suojausasetusten löytämiseksi.
    • Kysy WLAN-tukiaseman/reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkonvalvojalta.

• Käytätkö MAC-osoitesuodatusta?

Varmista, että tulostimen MAC-osoite pääsee suodattimen läpi.
    Voit tarkistaa MAC-osoitteen Printer Setting Tool -työkalun Communication Settings -kohdasta.
    Lisätietoja on kohdassa Communication settings -asetusten käyttäminen.
  • Onko langattoman verkon tukiasema tai reititin näkymättömässä tilassa? (ei lähetä SSID:tä)

• Ilmoita oikea SSID-nimi joko asennuksen aikana tai Printer Setting Tool -työkalun Communication settings -kohdassa.
    • Tarkista SSID-nimi langattoman verkon tukiaseman tai reitittimen mukana toimitetuista ohjeista ja määritä langattoman verkon asetukset uudelleen.

• Onko P-touch-tarratulostimelle määritetty vapaa IP-osoite?

• Varmista IP-osoite ja aliverkon peite.
      Varmista, että sekä tietokoneen että tulostimen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.
      Lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen varmistamisesta saa verkonvalvojalta.
    • (Windows)
      Vahvista IP-osoite, aliverkon peite ja muut verkkoasetukset Printer Setting Tool -työkalun Communication Settings -kohdassa.
      Lisätietoja on kohdassa Communication settings -asetusten käyttäminen.

Jos ongelma toistuu, poista tulostinohjaimen ja ohjelmiston asennus ja asenna ne sitten uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3250WB, RJ-4250WB