MFC-L9550CDW(T)

Vaihda rumpu

Brotherissa värikasetit ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia. Jos et erota niitä toisistaan, katso "Mikä on rumpuyksikön ja värikasetin ero?"

Rumpuyksikkö vaihdetaan seuraavasti:

Rumpuyksikön vaihto

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.
    Open_front_cover

3. Ota kiinni rumpuyksikön sinisestä kahvasta. Nosta yksikköa ylös ja vedä ulos niin pitkälle kuin se tulee.
    Pull_drum
  4. Käännä sininen lukitusvipu (1) vasemmalla vastapäivään auki-asentoon. Nosta yksikkö ylös ja vedä ulos tulostimesta pitäen kiinni sinisistä kahvoista.
    Lock_lever_coounerclockwise
  5. Ota kiinni värikasetin kahvasta, työnnä eteenpäin ja nosta kasetti pois. Tee tämä kaikille värikaseteille.
    Pull_toner
  6. Ota uusi rumpuyksikkö pois pakkauksestaan ja poista suojamuovi.
    Unpack_drum

7. Ota kiinni värikasetin kahvasta ja laske se rumpuyksikköön niin että se lukittuu paikalleen. Tee tämä kaikille värikaseteille. Katso että värikasetin väri ja rumpuyksikön värillinen tarra vastaavat toisiaan.
    Slide_toner

8. Katso että sininen lukitusvipu (1) on aukiasennossa kuten kuvassa näkyy.
    Lock_lever_release_position
  9. Työnnä yksikkö sisään niin pitkälle kuin se menee ja se pysähtyy siniseen lukitusvipuun.
    Slide_drum

10. Käännä sininen lukitusvipu (1) myötäpäivään kiinni-asentoon.
    Lock_lever_clockwise

11. Työnnä yksikkö sisään niin pitkälle kuin se menee.
    Push_drum

12. Sulje laitteen etukansi.

Nollaa rumpuyksikön laskuri.

Kun rumpuyksikkö vaihdetaan uuteen, rumpulaskuri on nollattava seuraavasti:

1. Paina Settings(Asetukset).
  2. Paina Kaikki asetukset.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laitetiedot (Machine Info). Paina Laitetiedot.
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Nollausvalikko (Reset Menu). Paina Nollausvalikko.
  5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumpuyksikkö (Drum). Paina Rumpuyksikkö.
  6. Lue viesti ja paina Kyllä.
  7. Paina  Home(Home).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)