MFC-260C

Windows 7 tukitietoa

Laitteen mukana CD-ROMilla toimitetut ohjaimet ja apuohjelmat jotka on tarkoitettu Windows Vistalle tai vanhemmille versioille eivät ole Windows 7-yhteensopivia. Alla näet luettelon Windows 7-käyttöön tarkoitetuista ohjaimista ja apuohjelmista.

Tulostinohjain Brotherin valmistamat Windows 7-tulostinohjaimet löydät osiosta Lataukset. Napsauta allaolevaa linkkiä sen mukaan kumpaa Windows 7 *4 versiota käytät niin pääset sivulle Lataukset:
- Lataukset Windows 7 32-bit
- Lataukset Windows 7 64-bit
Skanneriohjain *1
(TWAIN-ohjain)
BRAdmin Light Ei saatavana
BRAdmin Professional
Web BRAdmin
ControlCenter *2 Valinta Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti sisältää myös ohjelmat. Uusin Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti löytyy osiosta Lataukset. Napsauta allaolevaa linkkiä sen mukaan kumpaa Windows 7 *4 versiota käytät niin pääset sivulle Lataukset:
- Lataukset Windows 7 32-bit
- Lataukset Windows 7 64-bit
Tilanäyttö *2
PC-FAX-ohjelma *2
Remote Setup Software *2
PaperPort™ *3/
Presto!® PageManager® *3
PaperPort™ tai Presto!® PageManager® ohjelmat jotka on toimitettu Brotherin mukana CD-ROMilla joka on tarkoitettu vain Windows Vistalle tai aikaisemmille on yhteensopiva. Asennusohjeen näet vastaavasta UKK:sta.

Note:
*1: Koskee vain Brother-malleja joissa on skanneri.
*2: Kaikkia apuohjelmia ei ole saatavana kaikkiin Brother-malleihin.
*3: PaperPort™ ja Presto!® PageManager®-ohjelmia ei toimiteta Brotherin mukana kaikissa maissa.
*4: Jos et tiedä kumpi Windows 7 on käytössä, 32-bittinen tai 64-bittinen, katso täältä ohjeet miten tarkastan Windows 7 version.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-135C, DCP-145C, DCP-150C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-385C, DCP-7030, DCP-7040, DCP-8070D, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-7320