MFC-260C

Päivitin Windowsin ja nyt minulla on Windows 7. Miten tähän asennetaan "PaperPort™ 11SE" ?

Voit asentaa "PaperPort™ 11SE" ohjelman laitteen mukana toimitetulta CD-ROMilta.
Toimi seuraavasti kun "PaperPort™ 11SE" asennetaan CD-ROMilta joka ei tue Windows 7:ää.

"PaperPort™ 11SE" asennus suoritetaan kahdessa vaiheessa.
Asenna PaperPort ja sitten PaperPort Image Printer.

Vaihe 1: Asenna PaperPort

1. Aseta CD-ROM koneen CD-ROM-asemaan. Jos Brotherin asennusohjelma aukeaa, sulje ikkuna.

2. Valitse Start ja Computer.

computer

3. Napsauta kohtaa CD-ROM oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Open.

open

4. Avaa kansio paperport ja sitten kansio PaperPort. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

setup.exe

5. Asennusohjelma käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Vaihe 2:  Asenna PaperPort Image Printer

Asennus suoritetaan eri Windows 7 versioissa eri tavalla. Toimi seuraavasti sen mukaan kumpi Windows 7 versio on kyseessä.

[HUOM]
Jos et tiedä kumpi Windows 7 versio on käytössä, täältä näet ohjeet miten näet onko kyseessä 32 bit tai 64 bit Windows 7.

[32 bit versio]

1. Avaa kansio PrinterDriver ja sitten kansio system32.

2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

PaperPort Image Printer

3. Asennusohjelma käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

[64 bit versio]

1. Avaa kansio PrinterDriver ja sitten kansio system64.

2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

PaperPort Image Printer_x64

3. Asennusohjelma käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-135C, DCP-150C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-560CN, DCP-770CW, MFC-260C, MFC-465CN, MFC-885CW