QL-1050

En voi tulostaa tulostimesta jaetussa verkkoympäristössä.

On mahdollista, että asiakaskoneen käyttöjärjestelmälle sopivaa tulostinohjainta ei ole asennettu palvelimelle.

Näin voi käydä, jos Brotherin Täydellisen ohjain- ja ohjelmistopaketin asennuksen aikana tai Löydetty uusi laite-toiminnon aikana ei ole valittu oikeaa tulostinporttia.

ominaisuudet

Korjaa ongelma asentamalla ensin palvelimelle asiakaskoneen käyttöjärjestelmälle sopiva tulostinohjain.

Voit ratkaista ongelman seuraavasti, kun olet asentanut ohjaimen mukana toimitetulta asennus-CD-levyltä tai lataamalla sen Brother-tukisivustosta tietokoneeseen:

1. Poista tulostinajurin asennus asiakastietokoneesta käyttäen apuohjelmaa Asennuksen poistotyökalu.

Jos sinulla on asennus-CD
    Aseta CD-levy asemaan, napsauta hiiren kakkospainikkeella <CD-asema> ja valitse [Avaa]. kaksoisnapsauta seuraavan tiedoston nimeä [<CD-asema>:\Tools\Ptsweep\"tulostinmalli"\32bit( tai 64bit)\ptspsweep.exe].

Lataa tästä sivustosta
    Siirry sivulla osioon [Ladattavat tiedostot] ja lataa Asennuksen poistotyökalu.
    1. Sulje kaikki sovellukset.
    2. Kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin pakkaus puretaan.
    3. Käynnistä työkalu kaksoisnapsauttamalla ptsweep.exe -kuvaketta.
    4. Tarkista malliluettelo ja valitse Suorita.
    5. Näyttöön tulee ilmoitus, että tiedot on poistettu.
    6. Valitse OK ja käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Asenna palvelimelle asiakaskoneen käyttöjärjestelmälle sopiva tulostinohjain.

1. Avaa tulostinkansio. (Lisätietoja on sivulla Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.)
    2. Napsauta tulostimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
      (Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 -käyttäjät - Valitse "Tulostimen ominaisuudet".)
    3. Avaa Jakaminen -välilehti ja valitse Lisäohjaimet.
      properties2
    4. Valitse valintaruutu seuraavasti.
      Jos asiakaskoneen käyttöjärjestelmä on 32-bittinen, valitse "x86".
      Jos asiakaskoneen käyttöjärjestelmä on 64-bittinen, valitse "x64".
      lisäohjaimet
    5. Valitse OK.
    6. Uusi valintaikkuna avautuu.
      Valitse Selaa ja valitse DRIVES-kentän avattavasta luetteloruudusta kansio, jossa tulostinohjain on.
    7. Valitse Avaa.
    8. Valitse OK.
  3. Asenna tulostinajuri uudelleen asiakastietokoneeseen.

Windows XP SP3 32 BIT -käyttäjät:
    1. Valitse tulostinkansiosta Lisää tulostin.
    2. Valitse Seuraava.
    3. Valitse Verkkotulostin tai toiseen tietokoneeseen liitetty tulostin ja valitse Seuraava.
    4. Valitse Connect to this printer (Yhdistä tulostimeen) ja kirjoita sitten jaetun verkkotulostimen nimi, esimerkiksi \\Server\xx-xxx"
    5. Valitse Seuraava.
    6. Jos haluat käyttää tulostinta oletustulostimena, valitse Kyllä.
    7. Valitse Seuraava.
    8. Valitse Valmis.

Windows Vista 32 BIT SP2 / Windows 7 / Windows 8:

• Sinun on kirjauduttava sisään järjestelmänvalvojana.
    • Jos näyttöön tulee Käyttäjätilien valvonta-ikkuna, valitse Jatka.
    • Jos näyttöön tulee WindowsSecurity Alert (Windowsin suojausvaroitus) -kehote, valitse Asenna silti tämä ohjainohjelmisto.
    1. Valitse tulostinikkunassa "Lisää tulostin" ([Laitteet ja tulostimet]-ikkuna jos sinulla on Windows 7 / Windows 8).
    2. Valitse "Verkkotulostin, langaton tai Bluetooth-tulostin".
    3. Valitse "Haluamaani tulostinta ei ole luettelossa".
    4. Valitse "Valitse jaettu tulostin nimen mukaan" ja kirjoita jaetun verkkotulostimen nimi, esimerkiksi \\Server\xx-xxx
    5. Valitse Seuraava.
    6. Tulee ikkuna jossa voit tulostaa testisivun. Valitse Valmis.
  4. Kun asennus on valmis, yritä tulostaa uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, RJ-4040, TD-2120N, TD-2130N, TD-4100N