QL-1050

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• Voit käyttää DK-11247- ja DK-22246-rullia kun päivität tulostinohjaimen uusimpaan versioon.
    Suosittelemme samalla päivittämään laiteohjelman uusimpaan versioon.
  • Windows 10 käyttäjille : Täältä saat tiedostojen latausohjeita.
  • Windows 8.1 tiedote:
    Windows 8-ohjaimet ja apuohjelmat ovat Windows 8.1 yhteensopivia.
  • Windows-käyttäjille:
    Brother toimittaa ohjelmistoa, joka on yhteensopiva Windows 2000 ja sitä vanhempien käyttöjärjestelmien kanssa. Mutta, koska Microsoft ei enää näitä tue, Brotherin tuki näille käyttöjärjestelmille tulee loppumaan.
  • Linux-käyttäjille:
    Linux-käyttäjät voivat ladata Linux-ohjaimen täältä.

Uutuudet

P-touch Editor5.x10 / 10x64 / 8 / 8x64 / 7 / 7x64