QL-1050

Miten asennetaan tulostin käyttäen sarjaliitäntää

Tulostin asennetaan sarjaliitäntää käyttäen seuraavasti:

Sarjaliitäntää käytettäessä tarvitset sarjaliitäntäkaapelin QL-tulostimen ja tietokoneen väliin.
Täältä löydät ohjeen sarjaliitäntäkaapelin valmistamiseksi.

1. Aseta CD-ROM joka tuli laitteen mukana CD-ROM-asemaan.
  2. Avaa kansio Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes).
  3. Napsauta ikkunaa oikealla hiirennäppäimellä ja napsauta sitten valintaa Lisää tulostin ("Add Printer") jolloin avautuu ikkuna "Welcome to the Add Printer Wizard".

4. Napsauta "Next".

1. Valitse "Local printer attached to this computer" ja napsauta "Next".

1. Valitse alasvetovalikosta "COM1: [Serial Port]" ja napsauta "Next".

1. Valitse "Brother QL-1050" ja napsauta "Have Disk" (Levy).

1. Kun avautuu seuraava ikkuna "Install From Disk" valitse kohtaan "Copy manufacturer's files from:" seuraava kansionimi:

CD DRIVE:UK\P-touch\Drivers\QL-1050\Win2000\win2kdrv

Napsauta "OK".

1. Valitse "Brother QL-1050" ja napsauta "Next".

1. Jos tulee seuraava ilmoitus, napsauta "Next".

1. Anna tulostimelle nimi tarvittaessa ja napsauta "Next".

1. Valitse "Do not share this Printer" ja napsauta "Next".

1. Asennus on valmis. Napsauta lopuksi "Finish".

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1050, QL-1050N