HL-L8350CDW

Kuinka käsisyöttöä käytetään tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille

Kun takakansi avataan, paperin kulkurata tulostimen läpi on suora. Käytä tätä kulkurataa tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille monitoimialustalta. Lisätietoja laitteessa käytettävistä tulostusmateriaaleista saat laitteen käyttöoppaasta jonka voit ladata tukisivultamme osiosta Käyttöohjeet.

Tulosta paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille seuraavasti.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Ennen kuin asetat kirjekuoret alustalle, paina niiden kulmat ja sivut mahdollisimman litteiksi.
    Press the corners and sides of the envelopes

2.  Avaa takakansi eli luovutusalusta (tulostepuoli ylöspäin).

Open Back Cover

3. (Vain kun tulostat kirjekuorille)
    Tulostettaessa kirjekuorille käännä takana oikealla ja vasemmalla olevat harmaat vivut ala-asentoonsa eli itseä kohti.

Pull Down Grey Levers

4. Avaa MT-alusta ja laske se varovasti alas.

OpenMPTray

5. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).

Pull MP Tray Support

6. Aseta paperilomakkeet, tarrat tai kirjekuoret MT-alustalle.
    • MT-alustalle saa asettaa enintään 3 kirjekuorta.
    • Paperilomakkeet, tarrat tai kirjekuoret eivät saa peittää yläreunan merkkiä (1).
    • Arkin etureuna (joka menee ensin sisään) jää nuolien Up Arrow ja Down Arrow väliin (2).
    • Tulostuspuolen tulee olla yläpuolella.

Load Envelopes

7. Avaa sovellus (esim. Microsoft Word) ja valitse tulostinasetuksista sivukoko ja tulostusmateriaali (Paper Size ja Media Type). Valitse myös Paperilähde (Paper Source): Käsisyöttö (Manual).

8. Lähetä tulostustiedot laitteeseen.
  9. (Vain kun tulostat kirjekuorille)
    Kun tulostus on valmis, käännä vaiheessa 3 käännetyt harmaat vivut takaisin normaaliasentoonsa.
  10. Sulje takakansi eli luovutusalusta (tulostepuoli ylöspäin).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT)