HL-3170CDW

Vaihda hihna

Hihnayksikkö vaihdetaan seuraavasti:

Uuden hihnayksikön tuotenumeron näet sivulta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.

2. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

Open top cover

3. Nosta kaikki neljä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmää ulos.

Take out toner and drum

4. Ota kiinni hihnayksikön vihreästä kahvasta ja nosta yksikkö ylös ja ulos.

Take out belt unit

5. Ota uusi hihnayksikkö pois pakkauksestaan ja asenna se laitteeseen.

Put in belt unit

6. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmät takaisin tulostimeen. Katso että värikasetin tarra on samanvärinen kuin vastaavalla kohdalla tulostimessa oleva tarra. Tee tämä kaikille kaseteille.

Put in toner and drum

Toner color match

7. Sulje laitteen yläkansi.

Close top cover

Kun vaihdat hihnayksikön uuteen, nollaa hihnayksikön laskuri seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Paina ohjauspaneelin Go-näppäin alas, pidä alhaalla ja paina 'nuoli ylöspäin'-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Hihnayksikkö (Belt Unit). Paina OK.

3. Paina 'nuoli ylöspäin'-näppäintä niin hihnayksikön laskuri nollataan.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3140CW, HL-3170CDW