Innov-is XE1

Koneen käytön opetusvideot [video-ohjeet]

Perustoimintojen, erilaisten toimintojen ja huollon opetusvideot.

Toista video-ohjeet napsauttamalla kuvaa.

• Nämä videot suoratoistetaan YouTubesta. (Avaa uuden ikkunan.)
  • Videot ovat samat kuin tuotteen mukana toimitetut videot.
  • Videosisältöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

1. Perustoiminnot

Perustoiminnot (1-1)

Puolaaminen ja puolan asettaminen

Perustoiminnot (1-2)

Ylälangan langoitus

Perustoiminnot (1-3)

Neulan vaihtaminen

2. Kirjonta

Kirjonta (2-1)

Koneen valmistelu kirjontaa varten ja kankaan pingottaminen kirjontakehykseen

Kirjonta (2-2)

Kirjontakuvioiden perusvaiheet

Kirjonta (2-3)

Värinsekoitustoiminto

Kirjonta (2-4)

Pintatikkausmallin luominen kirjontakuvion ympärille

Kirjonta (2-5)

My Design Snap -sovelluksen käyttö kirjontakuvion asetteluun Helppo- ja Edistynyt-tilassa

Kirjonta (2-6)

Asettelu My Design Snap -sovelluksella ja käyttämällä kirjonnan asettelutarraa viitepisteenä

Kirjonta (2-7)

Päällyspisto-ompelun kirjokuviot

Huom!:

Tämä toiminto on saatavilla koneissa, jotka on aktivoitu päivityssarjalla I.

Kirjonta (2-8)

Alueasetuksen valinnan poisto

Huom!:

Tämä toiminto on saatavilla koneissa, jotka on aktivoitu päivityssarjalla I.

Kirjonta (2-9)

Kirjonta-asettelun kohdistaminen LED-osoittimen kirjontakohdistuksen 2-pistetoiminnolla

Huom!:

Tämä toiminto on saatavilla koneissa, jotka on aktivoitu päivityssarjalla I.

Kirjonta (2-10)

Kuvioiden toistuva sijoittaminen kirjonta-alueelle matriisikopion avulla

Huom!:

Tämä toiminto on saatavilla koneissa, jotka on aktivoitu päivityssarjalla I.

Kirjonta (2-11)

Magneettikehys

Huom!:

Videossa näkyvä magneettikehys on erikseen ostettava lisävaruste.
Varmista ennen tämän kehyksen käyttöä, että koneen ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon.

Kirjonta (2-12)

My stitch monitor

Huom!:

Tämä toiminto on saatavilla koneissa, jotka on aktivoitu päivityssarjalla I.

3. Oma suunnittelukeskus

Oma suunnittelukeskus (3-1)

Tikkityön luominen pintatikkauskuviolla kirjontakuvion ympärille

Oma suunnittelukeskus (3-2)

Kirjontatietojen piirtämineen kankaaseen

Oma suunnittelukeskus (3-3)

Kuvan muuntaminen kirjontatiedoiksi

Oma suunnittelukeskus (3-4)

Rivipiirroksen muuntaminen kirjontatiedoiksi

Oma suunnittelukeskus (3-5)

Älypuhelimen kuvan muuntaminen kirjontatiedoiksi

4. Asetukset

Asetukset (4-1)

Langattoman verkkoyhteyden ottaminen käyttöön

5. Huolto

Huolto (5-1)

Sukkulapesän puhdistaminen

Huolto (5-2)

Koneen ohjelmiston päivittäminen

Huolto (5-3)

Koneen ohjelmiston päivittäminen langattomalla lähiverkkoyhteydellä

Huom!:

Tämä ominaisuus on käytettävissä, kun koneen ohjelmisto on päivitetty versioon 2.0 tai uudempaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

Innov-is XE1