DCP-L6600DW

Verkkoskannaus ei toimi.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Vaihe 1: Tarkista verkkoyhteys.

Tarkista toimiiko verkkotulostus.
Jos tulostaminen Brotherilla ei onnistu, katso usein kysyttyjä kysymyksiä alla olevasta luettelosta:

(Kiinteä verkko)

> Napsauta tätä, kun haluat tietää, miten voit ratkaista ongelman käyttämällä Brother-laitetta kiinteässä verkossa (Windows/macOS).

(Langaton verkko)

> Napsauta tätä, kun haluat tietää, miten voit ratkaista ongelman käyttämällä Brother-laitetta langattomassa verkossa (Windows).
> Napsauta tätä, kun haluat tietää, miten voit ratkaista ongelman käyttämällä Brother-laitetta langattomassa verkossa (Mac).

Vaihe 2: Skannaa asiakirja tätä laitetta tukevaan ohjelmistoon

Skannaa asiakirja Brother iPrint&Scan -ohjelmalla, joka tukee tätä laitetta.
> Lataa Brother iPrint&Scan -sovellus Ladattavat tiedostot-sivulta napsauttamalla tätä .

Vaihe 3: Skannaus ei onnistu skannauspainikkeella

Palomuuri saattaa estää sovelluksen. Määritä palomuurin asetukset siten, että alla mainittujen sovellusten tiedonsiirto sallitaan.

Windows
  • ControlCenter Launcher
  • BRCTRLCNTR.EXE
  • Brother iPrint&Scan.exe
  • iPSNotifier.exe
macOS

Macintosh HD/ Library/ Printers/ Brother/ Utilities/ Server/ NETServer.App

Vaihe 4 (macOS): Varmista, että reititin sallii tiedonsiirron verkossa Bonjour-palvelun kautta

Palomuuri saattaa estää sovelluksen. Määritä palomuurin asetukset siten, että yllä mainittujen sovellusten tiedonsiirto sallitaan.

Tukeeko reititin Bonjour-palvelun tiedonsiirtoa?
Reititin on ehkä määritetty estämään Bonjour-tiedonsiirto. Katso reitittimen tukiohjeet ja tarkista reitittimen asetukset.
Jos et tiedä, tukeeko käyttämäsi reititin Bonjour-palvelua tai miten sen asetuksia muutetaan, ota yhteyttä reitittimen myyjään tai tukeen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3550CDW, DCP-L6600DW, MFC-J1300DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)