DCP-9020CDW

Vaihda rumpu

Ratkaise ongelma toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Uuden värikasetin tuotenumeron näet sivulta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.

2. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

Open top cover

3. Nosta näytössä mainitun värin värikasetti-rumpuyhdistelmä ulos laitteesta.

Take out toner and drum

4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

Take out toner from drum

5. Unpack the new drum unit, and pull off the protective cover.

Pull off protective cover

6. Aseta värikasetti tukevasti uuteen rumpuun siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Put in toner in drum

7. Puhdista rumpuyksikössä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää kielekettä kevyesti oikealta vasemmalle ja takaisin useita kertoja.

Clean corona wire

Muista palauttaa vihreä puhdistin lähtöpaikalleen (1), joka on osoitettu nuolella. Jollet tee näin, tulosteissa voi näkyä pystysuuntainen raita.

8. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin tulostimeen. Tarkista että kasetin värillinen tarra on saman värinen kuin laitteessa oleva tarra.

Put in toner and drum

Toner color match

9. Puhdista muidenkin rumpuyksiköiden koronalangat liikuttamalla vihreää puhdistinta edestakaisin useita kertoja tulostuslaadun varmistamiseksi. (Toista vaihe 3, vaihe 8 ja vaihe 9.)

10. Sulje laitteen yläkansi.

Kun vaihdat rumpuyksikön uuteen, nollaa rummun laskuri seuraavien vaiheiden mukaan.

1. Paina Cancel-painiketta niin virheilmoitus poistuu väliaikaisesti näytöstä.

2. Valitse Settings(Kaikki asetukset).

3. Paina Kaikki asetukset.

4. Pyyhkäise ylös tai alas, tai valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laitetiedot (Machine Info).

5. Paina Laitetiedot.

6. Paina Osien käyttöikä (Parts Life).

7. Kosketa numeronäppäimistöä niin taustavalo syttyy.

8. Paina sitten # niin että kosketusnäytön viesti vaihtuu.

9. Paina vaihdetun rumpuyksikön väriä.

10. Paina Kyllä.

11. Paina Home(Home).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW