DCP-9020CDW

DCP-9020CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 25/10/2023 Numero: faq00000154_057

Vaihda rumpu

Vaihda rumpuyksikkö seuraavasti:

Jos haluat tietää rumpuyksikön mallin (tilausnumeron), napsauta tästä ja pääset Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet -sivulle.

HUOMAA: Kuvat esittävät tiettyä mallia, joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.

2. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

Avaa yläkansi

3. Nosta näytössä mainitun värin värikasetti-rumpuyhdistelmä ulos laitteesta.

Ota väriaine ja rumpu

4. Paina vihreä lukkovipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

Ota väriaine pois rummusta

5. Pura uusi rumpuyksikkö pakkauksesta ja poista suojus.

Poista suojakansi

6. Aseta värikasetti tiukasti uuteen rumpuyksikköön, kunnes kuulet sen lukkiutuvan paikalleen. Jos asennat värikasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Laita väriaine rumpuun

7. Puhdista koronalanka rumpuyksikön sisällä liu'uttamalla vihreää liuskaa varovasti vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle useita kertoja.

Puhdas koronanauha

Muista palauttaa kieleke lähtöpaikalleen (1). Kielekkeen nuoli (Tab) on kohdistettava rumpuyksikön nuoleen. Jos näin ei ole, tulosteeseen voi tulla pystysuora raita.

8. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin tulostimeen. Tarkista että kasetin värillinen tarra on saman värinen kuin laitteessa oleva tarra.

Laita väriainetta ja rumpua

Väriaineen väri täsmää

9. Puhdista muidenkin rumpuyksiköiden koronalangat liikuttamalla vihreää palikkaa edestakaisin useita kertoja tulostuslaadun varmistamiseksi. (Toista vaihe 3, vaihe 7 ja vaihe 8.)

10. Sulje laitteen yläkansi.

Kun vaihdat rumpuyksikön uuteen, rumpulaskuri on nollattava seuraavasti:

Napsauta kuvaa toistaaksesi videon ohjeet

Katso video jossa eri vaiheet esitetään.

• *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  • Tässä näkyvä laite tai osat (kuten sähkö- tai puhelinjohto) voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.
  • Videon sisältöön voidaan tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta.
  1. Kuittaa virheilmoitus painamalla Peruuta(Peruuta) .

2. Paina Asetukset(Asetukset).

3. Paina Kaikki asetukset.

4. Pyyhkäise ylös tai alas tai paina ylös- tai alas-nuolinäppäintä niin näet Laitetiedot.

5. Paina Laitetiedot.

6. Paina Osien käyttöikä.

7. Kosketa näyttöä niin näytön taustavalo syttyy.
    Kosketa valitsimen aluetta valaistaksesi LED-valot

8. Paina ja pidä # alhaalla kunnes koneen näyttö muuttuu.

9. Paina korvaamasi rumpuyksikön väriä.

10. Paina Kyllä tai Yes.

11. Paina Alkuun (Koti).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW