ADS-2700W

Brother-laite ei pysty skannaamaan verkon kautta

Syy Toimenpide Liitäntä
Et valinnut Hyväksy-vaihtoehtoa suojaushälytyksen valintaikkunassa Brother-laitteen asennuksen aikana, sovellusten käynnistyksen aikana tai käyttäessäsi skannaustoimintoja.

Jos et valinnut Hyväksy-vaihtoehtoa suojaushälytyksen valintaikkunassa, suojausohjelmiston palomuuritoiminto saattaa estää yhteyden. Jotkin suojausohjelmistot saattavat estää käytön näyttämättä suojausvaroitusta.

Tutustu suojausohjelmiston käyttöohjeisiin tai kysy valmistajalta tietoja pääsyn sallimisesta.

Kiinteä/langaton
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon. (Verkkoskannaustoiminto ei toimi. )
  • Windows®

Määritä kolmannen osapuolen suojaus-/palomuuriohjelmisto on sallimaan verkkoskannaus. Lisää portti 52515–52614 verkkoskannausta varten antamalla seuraavat tiedot:

• Nimi

Kirjoita mikä tahansa kuvaus, kuten esimerkiksi Brother-verkkoskannaus.

• Portin numero

Kirjoita 54925.

• Protokolla

Sekä TCP että UDP on valittuna.

Katso lisätietoja kolmannen osapuolen suojaus-/palomuuriohjelmiston mukana toimitetusta käyttöohjeesta tai ota yhteys ohjelmiston valmistajaan.

• Mac

Asenna ohjain uudelleen.

Kiinteä/langaton
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon.

Brother-verkon toiminnoissa käytetään seuraavia porttinumeroita:

• Verkkoskannaus, Etäasetusohjelma

Portin numero: 5566 / protokolla: TCP

• Verkkoskannaus (Brother iPrint&Scan)

Portin numero: 54921 / protokolla: TCP

• BRAdmin Light

Portin numero: 161 / protokolla: UDP

Tietoja portin avaamisesta saat suojausohjelmiston ohjeista tai kysymällä valmistajalta.

Kiinteä/langaton
Brother-laitteellesi ei ole määritetty käytettävissä olevaa IP-osoitetta.

Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.

Varmista, että sekä tietokoneen että Brother-laitteen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.

Kysy verkonvalvojalta lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen vahvistamisesta.

Kiinteä/langaton
Et voi yhdistää Brother-laitetta verkkoon käyttämällä langattoman verkon ominaisuuksia.

Valitse painamalla Asetukset > Verkko > Langaton lähiverkko > WLAN-tila > Tila. Jos nestekidenäytössä näkyy Yhteyt. ei saatu, kysy verkonvalvojalta, onko IP-osoitteesi kelvollinen.

Langaton
Koska laite ei tue SMB 2.0:aa, Kerberos-todennusta tai DFS:ää, verkkoskannausta ei voi käyttää.

Muuta palvelimen asetuksia tai kohdekansiota, johon asiakirjasi tallennetaan, WWW-pohjaisen hallinnan Skannaa verkkoprofiiliin -kohdassa.

Kiinteä/langaton

Jos olet tarkastanut ja kokeillut kaikkia toimenpiteitä, mutta Brother-laitteesi ei edelleenkään pysty skannaamaan, poista Brother-ohjelmiston ja -ohjainten asennus ja asenna ne uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W