ADS-2700W

Skanneria ei havaita verkossa asentamisen aikana

Syy Toimenpide Liitäntä
Tietokonetta ei ole yhdistetty verkkoon.

Varmista, että tietokone on yhdistetty verkkoon (esimerkiksi lähiverkkoympäristöön tai Internet-palveluihin). Lisätietoja saat verkonvalvojalta.

Kiinteä/langaton
Laitetta ei ole yhdistetty verkkoon.

(Kiinteä verkko)

Valitse painamalla Asetukset > Verkko > Kiinteä lähiverkko > Kiinteän lähiverkon tila > Tila. Jos nestekidenäytössä näkyy Auto tai Ei, kysy verkonvalvojalta, onko IP-osoitteesi kelvollinen.

(Langaton verkko)

Valitse painamalla Asetukset > Verkko > Langaton lähiverkko > WLAN-tila > Tila. Jos nestekidenäytössä näkyy Yhteyt. ei saatu, kysy verkonvalvojalta, onko IP-osoitteesi kelvollinen.

Kiinteä/langaton
Käytät suojausohjelmistoa.
  • Hae Brother-laitetta uudelleen asennusohjelman valintaikkunassa.
  • Salli käyttö, kun tietoturvaohjelmiston ilmoitussanoma tulee näyttöön Brother-laitteen asennuksen aikana.
  • Brother-verkon toiminnoissa käytetään seuraavia porttinumeroita:
    • Verkkoskannaus, Etäasetusohjelma

Portin numero: 5566 / protokolla: TCP

• Verkkoskannaus (Brother iPrint&Scan)

Portin numero: 54921 / protokolla: TCP

• BRAdmin Light

Portin numero: 161 / protokolla: UDP

• Lisätietoja suojausohjelmistosta Aiheeseen liittyviä tietoja: Brother-laite ei pysty skannaamaan verkon kautta
Kiinteä/langaton
Käytät Wi-Fi-reititintä.

Wi-Fi-reitittimesi tietosuojaerotin voi olla käytössä. Poista tietosuojaerotin käytöstä.

Langaton
Brother-laite on sijoitettu liian kauas langattomasta tukiasemasta/reitittimestä. Sijoita Brother-laite enintään 1 metri etäisyydelle langattomasta tukiasemasta/reitittimestä, kun määrität langattoman verkon asetuksia. Langaton
Laitteesi ja langattoman tukiaseman/reitittimen välissä on esteitä (esimerkiksi seiniä tai huonekaluja). Siirrä Brother-laite esteettömälle alueelle tai lähemmäksi langatonta tukiasemaa/reititintä. Langaton
Brother-laitteen tai langattoman tukiaseman/reitittimen lähellä on langaton tietokone, Bluetoothia tukeva laite, mikroaaltouuni tai langaton digitaalipuhelin. Siirrä kaikki laitteet pois Brother-laitteen tai langattoman tukiaseman/-reitittimen luota. Langaton

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W