PT-P750W

Apuohjelman P-touch Utility käyttö (Mac)

P-Touch-apuohjelma on käytettävissä vain Mac-käyttöjärjestelmässä (macOS 10.15 tai sitä vanhemmissa).

Apuohjelmalla voit muuttaa tulostimen tiedonsiirto-, Wireless Direct- ja laiteasetuksia tietokoneesta käsin.

• Ennen kuin tulostin liitetään USB-kaapelilla tietokoneeseen, katso että Editor Lite-merkkivalo on pimeä. Jos Editor Lite-merkkivalo palaa, paina Editor Lite-nappi alas ja pidä alhaalla kunnes merkkivalo sammuu.
  • Tulostinta tulee käyttää verkkolaitteella.
  • Ennen päivitystä varmista että tulostinohjain on asennettu ja toiminnassa.
  • Liitä tulostin USB-kaapelilla tietokoneeseen.
  • Apuohjelmalla voit muuttaa vain USB-liitäntäisen tulostimen asetuksia, ei langattomaan verkkoon liitetyn tulostimen asetuksia.

1. P-Touch-apuohjelman käynnistäminen
    1. Liitä tulostin USB-kaapelilla tietokoneeseen.
    2. Valitse Macintosh HD - Applications - Brother - P-touch Utilities - Brother P-touch Utility.App.
      Näyttöön tulee Brother P-touch Utility -ikkuna.
  2. P-Touch-apuohjelman käyttö

Asetukset-valintaikkuna
    SettingsDialogBox

1. Tulostin
      Näyttää tulostimen mallin nimen.
    2. Asetukset-välilehdet
      Napsauta välilehteä, joka sisältää määrittyvät tai muutettavissa olevat asetukset.
    3. Apply (Käytä)
      Lähettää kunkin kohteen asetuksen tulostimeen.
    4. Palauttaa oletusasetukset
      Palauttaa kaikki tulostimen asetukset tehdasasetuksiksi
    5. Nykyinen
      Hakee asetukset liitetystä tulostimesta ja näyttää ne valintaikkunassa.
    6. Poistu
      P-touch Utility -apuohjelmasta.

Asetuksia ei muuteta jos lopetat ohjelman käytön valitsemalla Exit, asetukset muutetaan vasta kuin osoitat kohtaa Apply sen jälkeen kun asetusta on muutettu.

Välilehti Basic
    BasicTab

1. Automaattinen virrankatkaisu, kun verkkolaite on kytketty
      Asettaa ajan, jonka laite saa olla käyttämättä verkkolaitetta käytettäessä ennen kuin tulostin sammutetaan automaattisesti.
      Käytettävissä olevat asetukset: POIS, 10/20/30/40/50 minuuttia, 1/2/4/8/12 tuntia
    2. Automaattinen virrankatkaisu litiumioniakkua käytettäessä
      Asettaa ajan, jonka laite saa olla käyttämättä Li-ioniakkua käytettäessä ennen kuin tulostin sammutetaan automaattisesti.
      Käytettävissä olevat asetukset: POIS, 10/20/30/40/50/60 minuuttia

Tulosta-välilehti

PrintTab

1. Tulostimen tietojen tulostusasetukset
      Ikkunassa voit valita mitkä kaikki tulostimen asetukset tulostetaan paperille valitsemalla Apply.
      Käytettävissä olevat asetukset:
      Kaikki : Tulostaa kaikki käyttölokiin ja laitteen asetuksiin sisältyvät tiedot.
      Käyttöloki: Tulostaa ohjelmaversion tiedot, tulostuspään pistetestin, tulostimen käyttöhistorian ja virhehistorian.
      Tulostusasetukset: Tulostaa ohjelmaversion, laiteasetustiedot, verkkoasetustiedot, PDL-tiedot.
    2. Pituuden säätö
      Säätää tulostetun tarran pituuden vastaamaan tietokoneessa näkyvän tarran pituutta.
      Käytettävissä olevat asetukset: –3 % – +3 % (1 %:n välein)
      Tulosta testikuvio ja tarkista pituuden säätö valitsemalla Testituloste.

Wireless Direct -välilehti

WirelessDirectTab

1. Wireless Direct
      Ottaa Wireless Direct -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
      Käytettävissä olevat asetukset: ON, OFF
    2. SSID/verkkoavaimen luonti
      Asetukset AUTO tai STATIC.
    3. SSID (verkon nimi)-/Verkkoavain
      Anna SSID (3–25 ASCII-merkkiä) ja verkkoavain, jota käytetään Wireless Direct -tilassa.
      Voit määrittää asetuksen vain, kun STATIC on valittu SSID/verkkoavaimen luonti-kohdassa.
    4. Display Current settings (nykyisten asetusten näyttö
      Ikkunassa näet nykyiset Wireless Direct-asetukset. Voit päivittää ikkunan tiedot osoittamalla Current.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W