QL-720NW

Miten yhdistän tulostimen mobiililaitteeseen Wi-Fi®-yhteydellä?

TÄRKEÄÄ
  • Voit tulostaa langattomasti mobiililaitteella lataamalla ja asentamalla Brother iPrint&Label -sovelluksen App Storesta tai Google Playsta™.
  • AirPrint (tukee Apple-laitteita) voi tulostaa kuvan, PDF-tiedoston ja niin edelleen
  • Jos haluat muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon, käytä mukana toimitettua verkkolaitetta tai litiumioniakkua

Määritä ensin tulostimen langattoman verkon asetukset, jotta voit muodostaa yhteyden langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

(esim. QL-720NW)

1. Liitä tulostin langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

2. Liitä mobiililaite samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan. (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laite on jo liitetty Wi-Fi® -verkkoon.)

3. Nyt voit tulostaa mobiililaitteesta langattomasti.

Jos langaton reititin/tukiasema tukee WPS (Wi-Fi Protected Setup™) -toimintoa, toimi seuraavasti:

Jos langaton reititin/tukiasema ei tue WPS (Wi-Fi Protected Setup™) -toimintoa, siirry kohtaan Tulostimen yhdistäminen langattomaan reitittimeen/tukiasemaan tietokoneen avulla (infrastruktuuritila).

Yhteyden muodostaminen langattomalla reitittimellä/tukipisteellä (WPS)

1. Varmista ensin, että langattomassa reitittimessä/tukipisteessä on WPS-symboli, ja aseta tulostin lähelle langatonta reititintä/tukiasemaa.

2. Käynnistä tulostin.

3. Pidä Wi-Fi-painiketta painettuna, kunnes Wi-Fi () -merkkivalo vilkkuu vihreänä.

4. Paina WLAN-reitittimen/tukiaseman WPS-painiketta.

5. Kun yhteys on muodostettu, Wi-Fi-merkkivalo () palaa vihreänä.
    Jos yhteyden muodostaminen langattomalla reitittimellä/tukipisteellä ei onnistu:
    Liitä tulostin ja langaton reititin/tukiasema tietokoneeseen.
    Valitse Yhdistä tulostin langattomaan reitittimeen/tukiasemaan tietokoneen avulla (infrastruktuuritila).

6. Liitä mobiililaite langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.  (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laite on jo liitetty Wi-Fi-verkkoon. Siirry vaiheeseen 7.)
     a. Valitse mobiililaitteessa [Asetukset] - [Wi-Fi] ja ota Wi-Fi-toiminto käyttöön liu'uttamalla vaihtopainiketta.
     b. Valitse vaiheessa 4 yhdistetyn langattoman reitittimen/tukiaseman SSID (verkon nimi) ja kirjoita sitten salasana. Mobiililaitteen ja langattoman reitittimen/tukiaseman välinen yhteys muodostetaan.

7. Käynnistä sovellus mobiililaitteessa ja napauta asetuskuvaketta.

8. Valitse tulostin luettelosta.

9. Nyt voit tulostaa mobiililaitteesta langattomasti.

Tulostimen liittäminen langattomaan reitittimeen/tukiasemaan tietokoneen avulla(infrastruktuuritila)

TÄRKEÄÄ

Varmista ennen jatkamista, että tietokoneessa on Wi-Fi-liitäntä, joka on liitetty langattomaan verkkoon. Jos näin ei ole, tietokone ei voi muodostaa langatonta yhteyttä tulostimeen.

(esim. QL-720NW)

1. Liitä tietokone langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

2. Liitä tulostin samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

3. Liitä tulostin tietokoneeseen.

4. Liitä mobiililaite samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan. (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laite on jo liitetty Wi-Fi-verkkoon.)

5. Liitä mobiililaite ja tulostin.

> Windows:

> Mac:

Windows

Ennen kuin aloitat, vahvista langattoman reitittimen/tukiaseman SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain).

1. Lataa tulostinohjain tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.

2. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Valitse Seuraava.
  4. Kun yhteyden valintanäyttö tulee näkyviin, valitse [Langaton verkkoyhteys] ja valitse sitten [Seuraava].
    QL-710W QL-720NW

5. Valitse [Brother peer-to-peer Network Printer] ja valitse sitten [Next].

6. Ota verkkoyhteys käyttöön valitsemalla [Muuta palomuurin porttiasetuksia ja jatka asennusta. (Suositus)] ja valitse sitten [Seuraava].

7. Valmistele USB-kaapeli, valitse [Yes, I have a USB cable to installation/Kyllä, minulla on USB-kaapeli asennusta varten] ja valitse sitten [Next/Seuraava].
    Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

8. Ohjattu toiminto etsii tulostimen käytettävissä olevia langattomia verkkoja.

9. Valitse aiemmin mainittu SSID (verkon nimi) ja valitse sitten [Seuraava].

10. Vahvista langattoman verkon asetukset ja valitse sitten [Seuraava]. Asetukset lähetetään tulostimeen.

11. Suorita ohjelmiston asennus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.

12. Kun asennus on valmis, sulje asennusikkuna valitsemalla [Finish].

13. Kun yhteys on muodostettu, Wi-Fi-merkkivalo palaa vihreänä.

14. Liitä mobiililaite langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.  (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laite on jo liitetty Wi-Fi-verkkoon. Siirry vaiheeseen 15.)
    a. Ota Wi-Fi-toiminto käyttöön valitsemalla [Asetukset] - [Wi-Fi] ja liu'uttamalla vaihtopainiketta
    b. Valitse vaiheessa 9 SSID, johon olet muodostanut yhteyden. Laite ja langaton reititin/tukiasema yhdistetään.

15. Käynnistä mobiilisovellus ja napauta Asetukset -kuvaketta.

16. Valitse tulostin luettelosta.

17. Nyt voit tulostaa mobiililaitteesta langattomasti.

Mac

Ennen kuin aloitat, vahvista langattoman reitittimen/tukiaseman SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain).

1. Jos haluat muodostaa yhteyden Wi-Fi-yhteyden kautta, lataa langattoman laitteen ohjattu asennustoiminto tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.

Jos haluat tulostaa tulostimella, lataa P-touch Editor yllä olevasta sivustosta. Jos käyttöjärjestelmä on OS X 10.11 tai uudempi, tulostinajuri on asennettava tulostusta varten.

2. Kun olet ladannut ohjatun langattoman laitteen asennustoiminnon, kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

3. Määritä tulostimen ja langattoman reitittimen/tukiaseman väliset langattomat asetukset näytön ohjeiden mukaisesti.

Suosittelemme yhteyden muodostamista USB-kaapelilla.

4. Kun valitset langattoman reitittimen/tukiaseman, varmista, että valitset aiemmin vahvistamasi SSID-yhteyden.

5. Liitä mobiililaite langattomaan reitittimeen/tukiasemaan:
    Ota Wi-Fi-toiminto käyttöön valitsemalla [Asetukset] - [Wi-Fi] ja liu'uttamalla vaihtopainiketta.

Jos laite on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, siirry vaiheeseen 7.

6. Valitse SSID, jota käytit aiemmin. Laitteen ja langattoman reitittimen/tukiaseman välinen yhteys muodostetaan.

7. Käynnistä mobiilisovellus ja napauta Settings (Asetukset) -kuvaketta.

8. Valitse tulostin luettelosta.

9. Nyt voit tulostaa langattomasti laitteesta.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-710W, QL-720NW