PT-P750W

Communication settings -asetusten käyttäminen

Käytä Communication settings -asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Printer Setting Tool.

Lisätietoja on kohdassa Printer Setting Tool -työkalun käyttäminen.

2. Valitse Communication settings.

Communication settings -ikkuna avautuu.

3. Määritä tai muuta asetuksia.

Lisätietoja Communication settings -ikkunan asetuksista on seuraavissa aiheissa (näyttökuvat ovat Windows-ikkunoita):

Settings-valintaikkuna

Communication settings window

1. Disable these settings
    Kun tämä valintaruutu on valittu, Image näkyy välilehdessä eikä asetuksia voi enää määrittää tai muuttaa.
    Jos Image näkyy välilehdessä, kyseisen välilehden asetuksia ei käytetä tulostimessa, vaikka Apply valittaisiin. Lisäksi välilehden asetuksia ei tallenneta eikä viedä Save in Command File- tai Export-komennoilla.
    Jos haluat käyttää asetuksia tulostimessa sekä tallentaa tai viedä ne tulostimeen, varmista, ettei tätä valintaruutua ole valittu.
  2. Items
    Kun Current Status on valittu, nykyiset asetukset näkyvät asetusten näyttö- ja muuttamisalueella.
    Valitse kohde, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  3. Menu Bar
    Valitse luettelosta valikkoon sisältyvä komento.
    Lisätietoja valikkorivistä on kohdassa Valikkorivi.
  4. Printer
    Valitsee tulostimen, jonka asetuksia muutetaan.
    Jos liitettyjä tulostimia on vain yksi, valintaa ei tarvitse tehdä, sillä vain kyseinen tulostin on valittavana.
  5. Node Name
    Näyttää solmun nimen. Myös solmun nimen voi vaihtaa. (Lisätietoja on kohdassa Tools-valikko.)
  6. Settings-välilehdet
    Napsauta määritettävien tai muutettavien asetusten välilehteä.
    Jos Image näkyy välilehdessä, kyseisen välilehden asetuksia ei oteta käyttöön tulostimessa.
  7. Asetusten näyttö- tai muuttamisalue
    Näyttää valitun kohteen nykyiset asetukset. Muuta asetuksia tarpeen mukaan käyttämällä avattavia valikoita, lisäämällä arvo suoraan tai muulla soveltuvalla tavalla.
  8. Refresh
    Painikkeella päivitetään näyttöalueella olevien asetusten tiedot.
  9. Exit
    Sulkee Communication settings -asetukset ja siirtyy takaisin Printer Setting Tool
    -pääikkunaan.

Asetuksia ei oteta käyttöön tulostimissa, jos Exit-painiketta napsautetaan mutta Apply-painiketta ei ole napsautettu asetusten muuttamisen jälkeen.

10. Apply
    Voit ottaa asetukset käyttöön tulostimessa napsauttamalla Apply.
    Voit tallentaa määritetyt asetukset komentotiedostoon valitsemalla avattavasta valikosta Save in Command File.

Kun Apply-painiketta napsautetaan, kaikkien välilehtien kaikki asetukset otetaan käyttöön tulostimessa. Jos Disable these settings -valintaruutu on valittu, välilehden asetuksia ei oteta käyttöön.

Valikkorivi

Tiedosto-valikko

• Apply Settings to the Printer
    Asetukset otetaan käyttöön tulostimessa.

Jos Disable these settings -valintaruutu on valittu, kyseisen välilehden asetuksia ei tallenneta.

• Save Settings in Command File
    Tallentaa määritetyt asetukset komentotiedostoon.
    Tiedostopääte on ”.bin”.

• Jos Disable these settings -valintaruutu on valittu, kyseisen välilehden asetuksia ei tallenneta.
    • Seuraavia tietoja ei tallenneta asetuskomentojen kanssa.
      • Solmun nimi
      • IP-osoite, aliverkon peite ja oletusyhdyskäytävä (kun IP-osoitteen arvoksi on määritetty STATIC)
    • Tallennetut tietoliikenneasetusten komennot on tarkoitettu vain asetusten käyttöönottamiseen tulostimessa. Asetuksia ei voi ottaa käyttöön tuomalla tämän komentotiedoston.
    • Tallennetut komentotiedostot sisältävät todennusavaimet ja salasanat.
      Suojaa tallennetut komentotiedostot huolellisesti tallentamalla ne sijaintiin, jota muut eivät voi käyttää.
    • Älä lähetä komentotiedostoa tulostimeen, jonka mallia ei ole määritetty komentotiedostoa vietäessä.

• Import

• Import from the current computer wireless settings
      Tuo tietokoneen asetukset.

• Vain henkilökohtaiset suojausasetukset (avoin järjestelmä, julkisen avaimen todennus ja WPA/WPA2-PSK) voidaan tuoda. Yrityksen suojauksen todennusta (kuten LEAP ja EAP-FAST) ja WPA2-PSK (TKIP) -asetuksia ei voida tuoda.
      • Jos käytettävässä tietokoneessa on otettu käyttöön useita langattomia verkkoja, ensimmäisiä havaittuja langattomia asetuksia (vain henkilökohtaiset asetukset) pidetään tuotuina tietoina.
      • Vain Wireless LAN -välilehden Wireless Settings -ruudun asetukset (tietoliikennetila, SSID, todennusmenetelmä, salaustila ja todennusavain) voidaan tuoda.
    • Select a Profile to import
      Tuo viedyn tiedoston ja käyttää asetuksia tulostimessa.
      Avaa tiedoston hakemiseen käytettävä valintaikkuna napsauttamalla Browse. Valitse tuotava tiedosto. Valitun tiedoston asetukset näkyvät asetuksen näyttö- ja muuttamisalueella.

• Kaikki asetukset, kuten langattomat asetukset ja TCP/IP-asetukset, voidaan tuoda. Solmun nimiä ei kuitenkaan voi tuoda.
      • Vain valitun tulostimen kanssa yhteensopivat profiilit voidaan tuoda.
      • Jos tuodun profiilin IP-osoitteen arvoksi on määritetty STATIC, vaihda kyseisen profiilin IP-osoite tarvittaessa, jotta verkkoon jo määritetyn tulostimen IP-osoite ei kopioidu.
  • Export
    Tallentaa nykyiset asetukset tiedostoon.

• Jos Disable these settings -valintaruutu on valittu, kyseisen välilehden asetuksia ei tallenneta.
    • Vietyjä tiedostoja ei salata.

Tools-valikko

• Option Settings

• Automatically restart the printer after applying new settings
      Jos tämä valintaruutu on valittu, tulostin käynnistyy automaattisesti uudelleen sen jälkeen, kun tietoliikenneasetuksia on otettu käyttöön.
      Jos tämä valinta poistetaan, tulostimet on käynnistettävä uudelleen manuaalisesti.

Jos määritettävänä on useita tulostimia, voit lyhentää asetusten muuttamiseen kuluvaa aikaa poistamalla tämän valintaruudun valinnan. Siinä tapauksessa on suositeltavaa valita tämä valintaruutu, kun ensimmäinen tulostin määritetään, jotta voit varmistaa kunkin asetuksen toimivan odotetusti.

• Automatically detects the connected printer, and retrieves the current settings.
      Jos tämä valintaruutu on valittu ja tulostin on liitetty tietokoneeseen, tulostin havaitaan automaattisesti ja tulostimen nykyiset asetukset näkyvät Current Status -sivulla.

Jos liitetyn tulostimen malli ei ole sama kuin avattavassa Printer-luettelossa oleva tulostin, kaikkien välilehtien käytettävissä olevat asetukset muuttuvat vastaaman liitetyn tulostimen asetuksia.

• Change Node Name
    Sallii kunkin solmun nimen vaihtamisen.
  • Reset to Default Communication Settings
    Palauttaa tietoliikenneasetukset oletusasetuksiksi.

Ohje-valikko

• Display Help
    Avaa ohjeen.
  • About
    Näyttää versiotiedot.

General-välilehti

Communication settings

Communication Settings

1. Network Settings on Power On
    Määrittää Wi-Fi-yhteydellä muodostettavan yhteyden ehdot, kun tulostimeen on kytketty virta. Valitse Wireless LAN by Default, Off by default tai Keep Current State.
  2. Selected Interface
    Valitse OFF tai Wireless LAN.
  3. Enable Wireless Direct when Wireless LAN is turned on
    Valitse, kun haluat käyttää Wireless Direct -toimintoa.

IPv6

IPv6

1. IPv6 Usage
    Valitse Enable tai Disable.
  2. Priority on IPv6 address
    Valitse IPv6-osoitteiden ensisijaisuus.

Wireless LAN -välilehti

TCP/IP (Wireless)

TCP/IP (Wireless)

1. Boot Method
    Valitse STATIC, AUTO, BOOTP, DHCP tai RARP.
  2. IP Address/Subnet Mask/Gateway
    Määritä arvot.
    Voit määrittää asetuksia vain, kun IP-osoitteen asetuksena on STATIC.
  3. DNS Server Method
    Valitse STATIC tai AUTO.
  4. Primary DNS Server IP Address / Secondary DNS Server IP Address
    Voit määrittää asetuksia vain, kun DNS-palvelimen asetuksena on STATIC.

IPv6

IPv6

1. Static IPv6 Address
    Määritä arvo.
  2. Enable this address
    Ota määritetty staattinen IPv6-osoite käyttöön valitsemalla tämä asetus.
  3. Primary DNS Server IPv6 Address/Secondary DNS Server IPv6 Address
    Määritä arvot.
  4. IPv6 Address List
    Näyttää IPv6-osoitteiden luettelon.

Wireless Settings

Wireless Settings

1. Communication Mode
    Valitse Ad-hoc tai Infrastructure.
  2. SSID (Network Name)
    Avaa SSID-valinnat omaan valintaikkunaansa napsauttamalla Search-painiketta.
  3. Channel
    Valitse jokin esillä olevista asetuksista.
  4. Authentication Method / Encryption Mode
    Eri todentamismenetelmien tuetut salaustilat esitellään kohdassa Tietoliikennetilat ja todentamismenetelmät/salaustilat.
  5. WEP Key
    Voit määrittää asetuksen vain silloin, kun salaustilaksi on valittu WEP.
  6. Passphrase
    Voit määrittää asetuksen vain silloin, kun todentamismenetelmäksi on valittu WPA2-PSK tai WPA/WPA2-PSK.
  7. User ID/Password
    Voit määrittää asetukset vain silloin, kun todentamismenetelmäksi on valittu LEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS tai EAP-TLS. Jos menetelmäksi on valittu EAP-TLS, salasanaa ei tarvitse rekisteröidä mutta asiakasohjelman varmenne on rekisteröitävä. Voit rekisteröidä varmenteen muodostamalla tulostimesta yhteyden selaimeen ja määrittämällä sitten varmenteen.
  8. Display the key and password on-screen
    Jos tämä valintaruutu on valittu, avaimet ja salasanat näytetään tavallisena tekstinä (salaamattomana tekstinä).

Tietoliikennetilat ja todentamismenetelmät/salaustilat

• Kun Communication Mode -asetuksena on Ad-hoc

Todentamismenetelmä

Salaustila

Avoin järjestelmä

Ei mitään / WEP

• Kun Communication Mode -asetuksena on Infrastructure

Todentamismenetelmä

Salaustila

Avoin järjestelmä

Ei mitään / WEP

Jaettu avain

WEP

WPA2-PSK

AES

WPA/WPA2-PSK

TKIP+AES/AES

LEAP

CKIP

EAP-FAST/NONE

TKIP/AES

EAP-FAST/MS-CHAPv2

TKIP/AES

EAP-FAST/GTC

TKIP/AES

PEAP/MS-CHAPv2

TKIP/AES

PEAP/GTC

TKIP/AES

EAP-TTLS/CHAP

TKIP/AES

EAP-TTLS/MS-CHAP

TKIP/AES

EAP-TTLS/MS-CHAPv2

TKIP/AES

EAP-TTLS/PAP

TKIP/AES

EAP-TLS

TKIP/AES

Korkeamman suojaustason asetusten käyttäminen:
Kun varmenne tarkistetaan EAP-FAST-, PEAP-, EAP-TTLS- tai EAP-TLS-todentamismenetelmällä, varmennetta ei voi määrittää Printer Setting Tool -työkalulla. Kun tulostin on määritetty verkkoon liittämistä varten, määritä varmenne käyttämällä tulostinta selaimella.

Wireless Direct -välilehti

Wireless Direct Settings

Wireless Direct Settings

1. SSID/Network Key Generation
    Valitse AUTO tai STATIC.
  2. SSID (Network Name)/Network Key
    Anna Wireless Direct -tilassa käytettävä SSID (enintään 25 ASCII-merkkiä) ja verkkoavain (enintään 63 merkkiä).
    Voit määrittää asetuksen vain silloin, kun STATIC on valittu SSID/Network Key Generation -asetukseksi.

Muutettujen asetusten käyttäminen useissa tulostimissa

1. Kun asetukset on otettu käyttöön ensimmäisessä tulostimessa, irrota tulostin tietokoneesta ja liitä sitten toinen tulostin tietokoneeseen.
  2. Valitse juuri liitetty tulostin avattavasta Tulostin-luettelosta.

Jos Option Settings -valintaikkunassa on valittuna Automatically detects the connected printer, and retrieves the current settings. -valintaruutu, USB-kaapelilla kytketty tulostin valitaan automaattisesti.
    Lisätietoja on kohdassa Tiedosto-valikko.

3. Napsauta Apply-painiketta.
    Ensimmäisessä tulostimessa käyttöönotetut asetukset otetaan nyt käyttöön toisessa tulostimessa.

Jos Automatically restart the printer after applying new settings -valintaruudun valinta poistetaan, tulostimet eivät käynnisty automaattisesti uudelleen sen jälkeen, kun asetuksia on muutettu, mikä lyhentää tulostimien määrittämiseen kuluvaa aikaa. On kuitenkin suositeltavaa valita Automatically restart the printer after applying new settings -valintaruutu ensimmäistä tulostinta määritettäessä, jotta voidaan varmistaa, että yhteys voidaan muodostaa tukiasemaan kyseisillä asetuksilla. Lisätietoja on kohdassa Tiedosto-valikko.

4. Toista vaiheet 1–3 kaikkien niiden tulostimien osalta, joiden asetuksia haluat muuttaa.

• Jos IP-osoitteen asetuksena on STATIC, myös tulostimen IP-osoite muuttuu samaksi kuin ensimmäisen tulostimen osoite.
      Vaihda IP-osoite tarvittaessa.
    • Tallenna nykyiset asetukset tiedostoon napsauttamalla FileExport.
      Samat asetukset voi ottaa käyttöön toisessa tulostimessa napsauttamalla ensin FileImport ja valitsemalla sitten viedyn asetustiedoston. (Lisätietoja on kohdassa Tiedosto-valikko.)

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W