PT-P750W

P-touch-tarratulostimen asettaminen käyttökuntoon

P-touch-tarratulostin voidaan asettaa käyttökuntoon seuraavasti:

1. Aseta tarrakasetti

1. Avaa kasettikotelon kansi.

open the cassette cover
    2. Aseta tarrakasetti sisään.

insert the tape cassette
    3. Sulje kansi.

close the cassette cover

Jos kasettikotelon kansi ei mene kiinni, tarkista että valkoinen vipu on ylhäällä. Jos se on alhaalla, nosta vipu ylös ja sulje sitten kansi.

• Tarkista että tarranauha ei ole löysällä.
      • Kasettia asetettaessa tai poistettaessa varo että tarra ei ota kiinni tulostuspään ulokkeeseen (1) tai tulostuspäähän.

2. Kytke virta päälle laitteeseen

P-touch-tulostinta voi käyttää joko paristoilla tai verkkolaitteella.

Verkkolaitteella

Kytke verkkolaite seinäpistorasiaan ja johto P-touch-tulostimeen.

plug in the P-touch labeler using the AC adapter

Paristoilla
    1. Avaa paristolaatikon kansi.

open the battery cover
    2. Aseta paristot sisään.

• Aseta paristot sisään oikeinpäin kuvan mukaan.

insert the batteries

3. Sulje paristokotelon kansi.

close the battery cover

Kun ohjelma on asennttu, tulosta testitarra. Ks. Luo tarra P-touch Editor Lite-ohjelmalla.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W