PT-P750W

Tarran luominen P-touch Editor Lite -ohjelmistolla

Luo tarra P-touch Editor Lite -ohjelmistolla seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Tarran luominen P-touch Editor Lite -ohjelmistolla

1. Käynnistä P-touch-tarratulostin (1) ja paina sitten Editor Lite -painiketta, kunnes vihreä Editor Lite -merkkivalo syttyy (2).

P-touch Editor Lite 01
  2. Kytke USB-kaapeli tietokoneeseen ja PT-P750W-tulostimeen.

P-touch Editor Lite 02

Jos kytket P-touch-tarratulostimen USB-keskittimeen, laitetta ei ehkä havaita.

3. Kun USB-kaapeli on kytketty, valintaikkuna avautuu tietokoneen näyttöön. (Seuraavat näytöt saattavat olla erilaisia eri käyttöjärjestelmissä.)

Windows Vista
    Napsauta [P-touch Editor Lite].

Windows 7
    Napsauta [Avaa kansio ja tarkastele tiedostoja] ja kaksoisnapsauta sitten [PTLITE10].

Windows 7

Windows 8 tai uudempi
    Napsauta [Käynnistä]-näytössä [PT-P750W], [Avaa kansio ja tarkastele tiedostoja] ja kaksoisnapsauta sitten [PTLITE10].

PTLITE10 02

Mac OS X v10.7.5/10.8.x./10.9.x
    Kaksoisosoita työpöydällä [PT-P750W] ja [P-touch Editor Lite] -sovelluskuvaketta.

P-touch Editor Lite icon

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W