PT-P750W

Tulostimen käytön aloittaminen.

1. Aloita tulostaminen
    Ensin ota tulostin pakkauksestaan ja aseta se käyttökuntoon, ohjeet seuraavassa.
    P-touch-tulostimen käyttöönotto

Kun tulostin on käyttökunnossa, tee testitarra.
    Tarran luominen P-touch Editor Lite-ohjelmassa
  2. Asenna ohjelmat
    Jos haluat tehdä edistyneempiä tarroja tai käyttää tulostimen eri toimintoja, tarvitset tulostinohjaimen ja P-touch Editorin joiden asennusohjeet ovat seuraavassa.
    Ohjelmien asennus
  3. Luo verkkoyhteys
    Jos haluat käyttää langatonta verkkoyhteyttä, asennusohjeet ovat seuraavassa.
    Miten tulostin liitetään langattomaan verkkoon?
  4. Muuta tulostusasetuksia
    Voit muuttaa tulostimen asetuksia ja tiedonsiirtoasetuksia, asennusohjeet ovat seuraavassa.
    Tulostinasetustyökalun käyttö
  5. Virheilmoitukset
    Tulostin ilmoittaa virhetilanteista merkkivaloilla joiden syttyessä etsi toimintaohjeita seuraavasta.
    Mitä eri merkkivalot tarkoittavat?
  6. Muut tiedot
    Jos haluat lisätietoja laitteestasi, katso tukisivustomme seuraavista osista.
    → Usein Kysytyt Kysymykset
    → Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet
    → Tekniset tiedot
    → Ohjelmistopäivitys

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W