PT-P750W

Miten tulostetaan tulostimen asetukset?

Tulostimen asetukset tulostetaan seuraavasti.

Windows:

Avaa Tulostinasetustyökalu ja sieltä Laiteasetukset.

Mac OSX:

Avaa Brother P-touch Utility ja valitse mitä asetuksia tulostetaan.

Tulostinasetusten tulostaminen

1. Valitaan mitä tietoja tulostetaan.

Windows:

1. Avaa Tulostinasetustyökalu.
    2. Valitse Laiteasetukset.
      • Avautuu ikkuna Laiteasetukset.
    3. Valitse aloitusikkunassa kohdasta Sisällys joko Kaikki tai Tulostinasetukset.

Kohdassa Sisällys voit valita jonkin seuraavista:

• Kaikki: Tulostetaan kaikki asetukset ja käyttöloki.
      • Käyttöloki: Tulostetaan versio, käyttöloki ja virhehistoria.
      • Tulostinasetukset: Tulostetaan versio, tulostusasetukset ja perusasetukset.
    4. Napsauta Käytä (Apply) niin asetukset otetaan käyttöön, ja sitten Exit.
    5. Napsauta pääikkunassa Lopeta (Exit) niin asetukset on tehty.

Mac OSX:

1. Avaa P-touch Utility.
    2. Valitse välilehti Print.
    3. Tarkista että kohdasta Printer Information Output Settings on valittu joko All tai Printer Settings.

Kohdassa Printer Information Output Settings voit valita jonkin seuraavista.

• All: Tulostetaan kaikki asetukset ja käyttöloki.
      • Usage log: Tulostetaan versionumero, tulostustestikuvio, käyttöloki ja virhehistoria.
      • Printer settings: Tulostetaan versio, tulostusasetukset, verkkoasetukset ja PDL-tiedot.
    4. Kohdasta Printer Information Output Settings osoita Apply ja sitten Exit.

2. Tulosta asetukset tulostimesta seuraavasti.
    1. Paina nappi Feed & Cut alas ja pidä alhaalla.
      • Tulostusasetukset tulostetaan edellä tehtyjen valintojen mukaisesti.
      • Tulostusasetusten tulostuksessa voi käyttää vain 24 mm leveää tarranauhaa. Muita leveyksiä ei voi käyttää.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W