PT-P750W

Miten yhdistän tulostimen tietokoneeseeni Wi-Fi®-yhteydellä?

Jos haluat liittää tulostimen langattomaan verkkoon, sinun on käytettävä mukana toimitettua verkkolaitetta tai Li-ion-akkua. Jos Brother saa virtaa alkaliparistoista tai Ni-MH-akusta, sitä ei voi yhdistää langattomaan verkkoon.

Tulostimen ja tietokoneen yhdistäminen:

Tulostin ja tietokone

1. Yhdistä tietokone langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.
    (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos tietokoneesi on jo kytketty Wi-Fi® -verkkoon.)

2. Yhdistä Brother samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

3. Yhdistä Brother-tulostin tietokoneeseesi.

Riippuen siitä, onko tulostinohjain asennettu, tee jokin seuraavista toimista:

(Tulostinohjainta ei ole saatavilla uudemmille käyttöjärjestelmille kuin macOS 11. Noudata ohjeita kohdassa ”Langattoman yhteyden määrittäminen manuaalisesti asennetun tulostinohjaimen kanssa (Mac)”.)

Tulostinohjainta ei ole asennettu Määritä langaton yhteys tulostinohjainta asennettaessa.
Tulostinohjain on asennettu

Määritä langaton yhteys manuaalisesti:

Windows

Mac

Määritä langaton yhteys tulostinohjainta asennettaessa

Ennen kuin aloitat, etsi langattoman verkkosi reitittimen tai liityntäpisteen SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain).

1. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.
    (Jos tietokoneesi on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, siirry seuraavaan vaiheeseen.)

2. Lataa tulostinohjain ja P-touch Editor tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

3. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

4. Valitse [Wireless Network Connection] ja napsauta sitten [Seuraava].

Ikkunat

Yhteystyyppi

Mac

Yhteystyyppi

5. Windows: Valitse [Brother Peer-to-Peer Network Printer].
    - Mac: Siirry vaiheeseen 7.

Valitse yhteys

6. (Vain Windows) Valitse [Muuta palomuurin porttiasetuksia, jotta verkkoyhteys voidaan ottaa käyttöön ja asennusta jatketaan.(suositeltava)] ja napsauta sitten [Seuraava].

Palomuuri/virustorjunta havaittu

7. Hae USB-kaapeli. Valitse [Kyllä, minulla on USB-kaapeli asennukseen.].

Vain WPS-käyttäjät

Jos käytät WPS-asennusta, valitse "Ei, minulla ei ole USB-kaapelia". Suorita ohjelmiston asennus näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti ja siirry sitten vaiheeseen 13.

Ikkunat

Langattoman laitteen asetukset

Mac

Langattoman laitteen asetukset

8. Valitse langattoman verkkosi SSID (verkon nimi) jonka tarkastit aiemmin, ja sitten Seuraava [Next].

Ikkunat

Käytettävissä olevat langattomat verkot

Mac

Käytettävissä olevat langattomat verkot

9. Kun asetusten vahvistusnäyttö tulee näkyviin, varmista, että valintaruutu on valittuna ja napsauta sitten [Seuraava].

10. Tarkista että langattoman verkkosi SSID (verkon nimi) on oikea, ja valitse [Kyllä].

Ikkunat

SSID

Mac

SSID

11. Suorita ohjelmiston asennus noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.
    Kun asennus on valmis, sulje asennusikkuna napsauttamalla [Valmis].

12. Kun tulostin on kytketty langattomaan reitittimeen/tukipisteeseen, tulostimen Wi-Fi LED syttyy.

13. Varmista, että Editor Lite -LED ei pala. Käynnistä P-touch Editor ja valitse tulostin luettelosta.

14. Voit nyt muokata ja tulostaa tarroja langattomasti tietokoneesta.

Langattoman yhteyden määrittäminen manuaalisesti asennetun tulostinohjaimen kanssa (Windows)

Jos haluat liittää tulostimen langattomaan verkkoon, sinun on käytettävä mukana toimitettua verkkolaitetta tai Li-ion-akkua. Jos Brother saa virtaa alkaliparistoista tai Ni-MH-akusta, sitä ei voi yhdistää langattomaan verkkoon.

1. Varmista, että tulostinohjain, tulostimen asetustyökalu ja P-touch Editor on asennettu tietokoneeseen.

2. Käynnistä tulostin.

3. Varmista, että tulostimen Wi-Fi-LED vilkkuu.

Jos Wi-Fi-LED-valo ei vilku
    Paina Wireless Mode-painiketta ja pidä sitä alhaalla yhden sekunnin ajan. Kun Wi-Fi-LED syttyy, vapauta langaton-painike.

4. Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

5. Käynnistä tulostimen asetustyökalu tietokoneella ja napsauta [Communication Settings]. Lisätietoja tulostimen asetustyökalusta on kohdassa ”Tulostimen asetustyökalun käyttö (Windows)”.

6. Valitse [Wireless LAN] -välilehti ja sieltä [Wireless Settings]. Tarkista seuraavat:
    1. Varmista, että kohdassa [Communication Mode] on valittu [Infrastructure].
    2. Anna langattoman verkkosi SSID (verkon nimi), tai valitse [Search...] ja valitse haluttu SSID listalta.
  7. Anna salasana kohtaan [Passphrase] ja valitse [Käytä].

Anna langattoman verkon oikeat [Authentication Method]- ja [Encryption Mode] -asetukset.

8. Kun tulostin ja langaton reititin/tukiasema on yhdistetty onnistuneesti, tulostimen Wi-Fi-LED lakkaa vilkkumasta ja palaa tasaisesti.

9. Varmista, että Editor Lite -LED on pois päältä. Käynnistä P-touch Editor ja valitse tulostin luettelosta.

10. Voit nyt muokata ja tulostaa tarroja langattomasti tietokoneesta.

Langattoman yhteyden määrittäminen manuaalisesti asennetun tulostinohjaimen kanssa (Mac)

Jos haluat liittää tulostimen langattomaan verkkoon, sinun on käytettävä mukana toimitettua verkkolaitetta tai Li-ion-akkua. Jos Brother saa virtaa alkaliparistoista tai Ni-MH-akusta, sitä ei voi yhdistää langattomaan verkkoon.

1. Lataa täydellinen ohjelmistopaketti tämän verkkosivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

2. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

3. Avaa [Utilities] -kansio ja etsi Wireless Device Setup Wizard.

4. Kaksoisnapsauta [Wireless Device Setup Wizard.App].

5. Määritä langattomat asetukset tulostimen ja langattoman reitittimen/tukiaseman välillä noudattamalla näytön ohjeita.

Suosittelemme käyttämään USB-kaapelia asennuksen suorittamiseen.

6. Yhdistä tietokone langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

7. Varmista, että tietokoneen Wi-Fi-toiminto on aktivoitu.
    Anna langattoman verkkosi SSID (verkon nimi) jota käytit vaiheessa 5. Tietokoneen ja langattoman reitittimen/tukiaseman välinen yhteys luodaan.
    Jos tietokoneesi on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, siirry seuraavaan vaiheeseen.

8. Varmista, että Editor Lite -LED ei pala. Käynnistä P-touch Editor ja valitse tulostin luettelosta.

9. Voit nyt muokata ja tulostaa tarroja langattomasti tietokoneesta.

Voit myös kokeilla seuraavia vaihtoehtoisia yhteydenluontimenetelmiä:
    Wireless Direct: Miten voin yhdistää tulostimen ja Apple-mobiililaitteeni langattomasti?
    Ad hoc -tila: Miten voin tulostaa langattomasti tietokoneesta ad hoc -tilassa?
    (Kaikki tietokoneet, mobiililaitteet ja käyttöjärjestelmät eivät välttämättä tue ad hoc -tilaa.)

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W