PT-P750W

Tulostimen jakaminen Windows 10-/Windows 8-/Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä (jaettu tulostin)

Jaa tulostin seuraavien ohjeiden mukaisesti.
Näytöt voivat vaihdella hieman käyttöjärjestelmän version mukaan.

Vaihe 1: Palvelintietokoneen asetukset

1. Asenna tulostinohjain. (Uusin tulostinohjain on saatavilla tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osassa.)
  2. Avaa tulostinkansio. (Lisätietoja tulostinkansion avaamisesta on kohdassa Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.)
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kohtaa Brother [Mallin nimi] ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet.
  4. Avaa Jakaminen -välilehti ja valitse Jaa tämä tulostin. (Jos näet Muuta jakamisasetuksia -painikkeen, napsauta sitä.)
    Valitse Jaa tämä tulostin
  5. Valitse OK.
    Jaettu tulostin

Vaihe 2: Asiakastietokoneen asetukset

1. Avaa Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Verkko ja Internet (vain Windows 10 / Windows 8 / Windows 8.1).
  3. Valitse Verkko- ja jakamiskeskus.
  4. Valitse Muuta jakamisen lisäasetuksia.
    Muuta jakamisen lisäasetuksia
  5. Valitse Ota verkon etsiminen käyttöön ja Ota tiedostojen ja tulostimien jakaminen käyttöön ja valitse Tallenna muutokset.
    Jakamisen lisäasetukset
  6. Avaa Ohjauspaneeli.
  7. Valitse Laitteisto ja äänet (vain Windows 10/Windows 8/Windows 8.1) => Laitteet ja tulostimet.
  8. Valitse Lisää tulostin.
  9. Valitse tulostin ja valitse Seuraava.
    (Jos et löydä haluamaasi tulostinta, napsauta tätä. )
  10. Jos varoitusviesti tulee näkyviin, valitse Asenna ohjain.
  11. Valitse Seuraava.
  12. Valitse Valmis.

Jos et löydä haluamaasi tulostinta, verkkoyhteydessä saattaa olla jokin ongelma. Suosittelemme, että avaat komentokehotteen ja suoritat ping-komennon.

1. Windows 10
    Napsauta Käynnistä -painiketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Komentokehote.

Windows 8 / Windows 8.1:
    Valitse aloitusnäytössä Alanuoli - Windows. Jos Alanuoli - Windows ei ole Käynnistä-näytössä, napsauta hiiren kakkospainikkeella jotakin tyhjää kohtaa ja valitse sitten palkista Kaikki sovellukset.

2. Valitse Komentokehote.

Jos vahvistat, että verkkoyhteydessä ei ole ongelmia, kokeile seuraavaa:

1. Valitse Tulostin, jota en halua, ei näy luettelossa.
  2. Valitse Valitse jaettu tulostin nimen mukaan ja kirjoita \\[palvelimen tietokoneen nimi]\[palvelimen tulostimen nimi].
  3. Valitse Seuraava.
  4. Jos varoitusviesti tulee näkyviin, valitse Asenna ohjain.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse Valmis.

Tarkista tietokoneen nimi seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Avaa Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Järjestelmä ja suojaus (vain Windows 10/Windows 8/Windows 8.1) => Järjestelmä.
  3. Valitse Järjestelmän lisäasetukset.
    Järjestelmän lisäasetukset
  4. Valitse Tietokoneen nimi -välilehti ja tarkista tietokoneen nimi.
    Järjestelmän ominaisuudet

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)