PT-P750W

Mitä merkkivalot tarkoittavat?

Palavat ja vilkkuvat merkkivalot osoittavat tulostimen toimintatilan. Näissä usein kysytyissä kysymyksissä käytetään seuraavia symboleja osoittamaan eriväristen ja -mallisten merkkivalojen merkitys.

green tai orange tai red
Merkkivalo palaa kyseisen värisenä
 green blinking tai orange blinking tai red blinking
Merkkivalo vilkkuu kyseisen värisenä
* Vilkkumistapa vaihtelee tilanteen mukaan seuraavan taulukon mukaisesti.
 any color/pattern
Merkkivalo palaa tai vilkkuu jonkin värisenä jollakin tavalla
 off
Merkkivalo ei pala

Editor Lite

Wi-Fi

NFC

Tila

Paristo

Kuvaus

any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
green
any color/pattern
Virta kytketty
Käynnistyy
Akku vähissä
Akku tyhjä
Katkaisee
Tulostaa
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
orange
any color/pattern
Kasetin kansi auki
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
green blinking
(Sekunnin välein)
any color/pattern

Vastaanotetaan tietoja

Siirretään tietoja

any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
orange blinking
any color/pattern
Jäähtyy

>> Lisätietoja on jäljempänä

any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
red blinking
(1,8 sekunnin välein)
any color/pattern
Virhe
Ei nauhaa -virhe
Väärä nauha -virhe
Nauha ei ole yhteensopiva -virhe
Kansi auki -virhe
Yhteysvirhe
Korkea lämpötila -virhe
Katkaisinvirhe
>> Lisätietoja on jäljempänä

WPS-tukiaseman hakuvirhe
WPS-tukiaseman yhteysvirhe
WPS-tietosuojavirhe
WFD-asiakasohjelman hakuvirhe
WFD-asiakasohjelman yhteysvirhe
WFD-tietosuojavirhe
>> Lisätietoja on jäljempänä
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
red blinking
(Kaksi kertaa 1,8 sekunnin välein)
any color/pattern
Virhe
Litiumioniakun virhe
Litiumioniakku on ladattava
Yhteysvirhe
>> Lisätietoja on jäljempänä
any color/pattern
any color/pattern
green blinking
red blinking
any color/pattern
Virhe
NFC-virhe
>> Lisätietoja on jäljempänä
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
red blinking
(0,6 sekunnin välein)
any color/pattern
Järjestelmävirhe
Tulostuspään järjestysvirhe
>> Lisätietoja on jäljempänä

WLAN-järjestelmävirhe
NFC-järjestelmävirhe
>> Lisätietoja on jäljempänä
off
off
off
red
off
Käynnistystilassa

>> Lisätietoja on jäljempänä

green blinking
off
off
orange blinking
off
Palautetaan
off
green blinking
off
green blinking
off
Ilmoittaa, että langattomat verkkoyhteydet on otettu käyttöön akkuja käytettäessä
off
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
P-touch Editor on käyttövalmis
green
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
P-touch Editor Lite on käyttövalmis
any color/pattern
green blinking
(3 sekunnin välein)
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
Langaton verkko käytössä, yhteyttä ei ole muodostettu
any color/pattern
green
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
Langaton verkko käytössä, yhteys muodostettu
any color/pattern
green blinking
(Sekunnin välein)
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
WPS-määritys käynnissä
any color/pattern
any color/pattern
green
any color/pattern
any color/pattern
WFD käytössä, NFC-luku otettu käyttöön
any color/pattern
any color/pattern
green blinking
(Vilkkuu 4 kertaa ja sammuu)
any color/pattern
any color/pattern
Lukeminen suoritettu, kun NFC otettu käyttöön
any color/pattern
any color/pattern
green blinking
(Sekunnin välein)
any color/pattern
any color/pattern
WFD-määritys käynnissä
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
off
Akun lataus: akku ladattu täyteen
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
orange
Ladataan
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
orange blinking
(4 sekunnin välein)
Akun lataus: akun lataus puolillaan
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
orange blinking
(Kaksi kertaa 4 sekunnin välein)
Akun lataus: akun lataus vähissä
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
any color/pattern
orange blinking
(Sekunnin välein)
Virhe
Akkuvirhe
Akku on ladattava

Merkkivalot

Tulostuspää tai moottori jäähtyy

Tulostuspää tai moottori on liian kuuma.

Tulostuspää:
Jos tulostuspää kuumenee liikaa, tulostusjälkiä voi tulla myös paperin sellaisille alueille, joihin ei pitäisi tulostua mitään. Tämä on normaalia, kun tulostetaan runsaasti tummia tulosteita.
Tulostin pysähtyy ja jatkaa tulostusta, kun tulostinpää on jäähtynyt.
Voit estää tämän ongelman tai viivästyttää sen esiintymistä käyttämällä vaaleampaa tulostusasetusta, vähentämällä tulostettavia mustia alueita (poistamalla esimerkiksi kaavioista ja esityksistä taustan varjostuksen ja värit). Varmista myös, että tulostimen tuuletuksesta on huolehdittu ja että tulostin ei sijaitse suljetussa tilassa.

Moottori:
Jos tulostinta käytetään jatkuvasti, moottori kuumenee liikaa. Siinä tapauksessa tulostin pysähtyy ja tulostusta jatketaan, kun moottori on jäähtynyt.

Tämä ongelma voi esiintyä useammin, jos tulostinta käytetään korkeassa ilmanalassa (yli 3 048 metrin / 10 000 jalan korkeudessa), sillä ilma on tällöin liian ohutta tulostimen jäähdyttämiseen.

Tapahtui virhe 1.

• Onko asennettu kasetti oikea?

Tarkista, että asennetun kasetin tyyppi ja koko ovat oikeat. Lisätietoja on kohdassa Which kind of tapes can I use?.
  • Onko kasetti asennettu oikein?

Jos näin ei ole, irrota kasetti ja asenna se uudelleen. Lisätietoja on kohdassa How do I set a tape cassette?.
  • Onko nauhaa jäljellä tarpeeksi?

Jos näin ei ole, asenna uusi kasetti.
  • Onko kasetin kansi auki?

Tarkista, että kasetin kansi on kiinni.
  • Jos virhe toistuu, tarkista seuraavat seikat:

• Jos tulostin ei vastaanota tietoja, se ilmoitetaan virheenä.
    • Jos tulostuspään lämpötila ylittää määritetyn lämpötilan, se ilmoitetaan virheenä.
    • Jos katkaisijan terät eivät toimi tai jos ne eivät ole alkuperäisessä asennossa, se ilmoitetaan virheenä.

Jos kyse on näistä ongelmista, katkaise tulostimesta virta ja kytke se sitten uudelleen.

Tapahtui virhe 2.

• Määritetyn ajan kuluttua (120 sekuntia) tukiasemaa ei joko löydetä tai niitä löytyy useita.
  • WPS-käynnistyksen yhteydessä löytyi useita tukiasemia, kun määritys tehtiin yhdellä painalluksella tai PIN-koodilla.
  • Tukiaseman salausmenetelmäksi on määritetty WEP tai WPA.
  • Vastaanotettu paketti on virheellinen.
  • Työasemaa ei löytynyt määritetyn ajan kuluttua (120 sekuntia).
  • Yhdellä painalluksella tai PIN-koodilla tehdyllä määrityksellä löytyi vähintään kaksi liitettyä laitetta.

Jos kyse on näistä ongelmista, katkaise tulostimesta virta ja kytke se sitten uudelleen.

Tapahtui virhe 3.

• Onko akun lataus vähissä (kun käytössä on lisävarusteena saatava litium-ioniakku)?

Käytä verkkolaitetta.
  • Onko akun lataus epäonnistunut (kun käytössä on lisävarusteena saatava litium-ioniakku)?

Jos akkua ei ole ladattu uudelleen tietyn ajan sisällä, lataus voi epäonnistua. Käytä verkkolaitetta.
  • Jos tulostin ei vastaanota tietoja, se ilmoitetaan virheenä. Katkaise tulostimesta virta ja kytke se sitten uudelleen.

Tapahtui virhe 4.

• Tulostimen tunnistetiedot eivät vastaa laitteen tunnistetietoja.
    Katkaise tulostimesta virta ja kytke se sitten uudelleen.

Tapahtui virhe 5.

• Katkaise tulostimesta virta ja kytke se sitten uudelleen. Jos virhe toistuu, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun.

Tapahtui virhe 6.

• Langatonta moduulia ei ole liitetty.
  • Langattoman moduulin ja tulostimen välillä on yhteysvirhe.
  • NFC-tunniste ei välitä tietoja.
    Jos kyse on näistä ongelmista, katkaise tulostimesta virta ja kytke se sitten uudelleen.

Tulostin on käynnistystilassa

Verkkolaite irrotettiin verkkovirrasta laiteohjelmiston päivityksen aikana, ja tulostin käynnistyi käynnistystilassa, kun siihen kytkettiin virta uudelleen.
Ongelma on ratkaistava. Pyydä lisätietoja jälleenmyyjältä tai ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W