ADS-1700W

Skannattujen tietojen lähettäminen yhdistetyn verkkoaseman (CIFS) palvelimeen

Jos haluat lähettää skannatut tiedot suoran kansioon yhdistetyn verkkoaseman (CIFS) palvelimessa, sinun on määritettävä Skannaa verkkoon -profiili.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina - tai -painiketta, jolloin [verkkoon] tulee näkyviin, ja paina sitten sitä.
  3. Valitse verkkopalvelinprofiili luettelosta painamalla - tai -painiketta.
  4. Jos Skannaa verkkoon -profiili ei ole valmis, paina [Asetukset]-painiketta. Määritä seuraavat asetukset ja paina sitten [OK]-painiketta:
    • [Kaksipuolinen skannaus]
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjan koko]
    • [Tiedoston koko]
    • [Muovikortin reunojen terävöitys]
    • [Ohita tyhjä sivu]
    • [Lisäasetukset]
    • Jos haluat määrittää muita asetuksia, paina [Lisäasetukset]-painiketta.
    • Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tallenna pikakuvak]-painiketta.
    • Jos allekirjoitettu PDF valittiin [Tiedostotyyppi]-pudotusluettelosta, sinun on määritettävä muut varmenneasetukset käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa.
    • [Muovikortin reunojen terävöitys] on käytettävissä vain, kun skannataan korttipaikasta.
  5. Paina [Aloita]-painiketta.

LCD-näytössä näkyy [Yhdistetään] -sanoma. Laite aloittaa skannauksen, kun verkkopalvelimeen on muodostettu yhteys.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W