ADS-1700W

Skannaa verkkoon -profiilin määritys

Kun määrität Skannaa verkkoon -profiilin, voit skannata ja siirtää skannatut tiedot suoraan yhdistetyn verkkoaseman (CIFS) palvelimen kansioon.
Suosittelemme Microsoft® Internet Explorer® 8/10/11 -selainta käytettäessä Windows®-käyttöjärjestelmää tai Safari 8.0 -selainta käytettäessä Mac-käyttöjärjestelmää. Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa. Jos käytät jotakin muuta WWW-selainta, varmista, että se on HTTP 1.0- ja HTTP 1.1 -yhteensopiva.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  2. Valitse Scan (Skannaa)-välilehti.
  3. Napsauta Scan to FTP/SFTP/Network (Skannaa FTP:hen/SFTP:hen/verkkoon) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Valitse Network (Verkko)-vaihtoehto ja valitse sitten Submit (Lähetä).
  5. Napsauta Scan to FTP/SFTP/Network Profile (Skannaa FTP:hen/SFTP:hen/verkkoprofiiliin) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse profiili, jonka haluat määrittää tai jota haluat muuttaa. Merkkien ?, /, \, ", :, <, >, | tai * käyttäminen saattaa aiheuttaa lähetysvirheen.
    Profiilin asettamisen näyttö tulee näkyviin.
  7. Kirjoita Profile Name (Profiilin nimi) -kenttään tämän palvelinprofiilin nimi (enintään 14 numero- tai kirjainmerkkiä).
    Kirjoittamasi nimi näkyy laitteen nestekidenäytössä.
  8. Kirjoita Network Folder Path (Verkkokansiopolku) -kenttään polku yhdistetyn verkkoaseman (CIFS) palvelimen kansioon, johon haluat lähettää skannatut tiedot.
  9. Napsauta Quality (Laatu)-pudotusluetteloa ja valitse laatuasetus. Kun Auto (Automaattinen) on valittuna, voit säätää värintunnistustasoa Auto Color detect adjust (Automaattisen värintunnistuksen säätö) -pudotusluettelosta.
  10. Napsauta File Type (Tiedostotyyppi)-pudotusluetteloa ja valitse tiedostotyyppi, jota skannattavissa asiakirjoissa käytetään.
  11. Napsauta Document Size (Asiakirjan koko) -pudotusluetteloa ja valitse asiakirjan koko luettelosta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa, että skannatun tiedoston koko on oikea.
  12. Ota asetus Edge Fill for Plastic Card (Reunan täyttö muovikortille) käyttöön, jotta voit lisätä valkoisen reunan skannatun kuvasi ympärille.
    Edge Fill for Plastic Card (Reunan täyttö muovikortille) on käytettävissä vain, kun skannataan korttipaikasta.
  13. Kirjoita Margin Settings (Marginaaliasetukset)-kohtaan arvo välillä -4 ja 2, jotta määritetty marginaali lisätään tai poistetaan kuvan reunassa.
  14. Napsauta File Size (Tiedoston koko) -pudotusluetteloa ja valitse tiedostokoko luettelosta.
  15. Valitse On (Päällä) asetuksesta Skip Blank Page (Ohita tyhjä sivu), jos haluat poistaa asiakirjan tyhjät sivut skannaustuloksista.
  16. Napsauta Skip Blank Page sensitivity (Ohita tyhjä sivu -herkkyys) -pudotusluetteloa ja valitse herkkyystaso.
  17. Valitse On (Päällä) 2-sided Scan (Kaksipuolinen skannaus) -asetukselle, jotta voit skannata asiakirjan molemmat puolet.
  18. Napsauta Brightness (Kirkkaus)-pudotusluetteloa ja valitse kirkkaustaso.
  19. Napsauta Contrast (Kontrasti)-pudotusluetteloa ja valitse kontrastitaso.
  20. Valitse On (Päällä) asetuksesta Continuous Scan (Jatkuva skannaus), jos haluat jatkaa skannaamista.
  21. Kirjoita Username (Käyttäjänimi)-kenttään käyttäjänimi (enintään 96 merkkiä), jolla on tietojen kirjoitusoikeus Network Folder Path (Verkkokansiopolku) -kentässä määritettyyn kansioon. Jos käyttäjänimi on osa toimialuetta, kirjoita käyttäjänimi jollakin seuraavista tavoista:
    user@domain (käyttäjä@toimialue)
    domain\user (toimialue\käyttäjä)
  22. Kirjoita Password (Salasana)-kenttään salasana (enintään 33 merkkiä), joka liittyy Username (Käyttäjänimi)-kenttään kirjoitettuun käyttäjänimeen. Kirjoita salasana uudelleen Retype password (Anna salasana uudelleen) -kenttään.
  23. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
  24. SNTP (verkon aikapalvelin) on määritettävä tai päivämäärä, kellonaika ja aikavyöhyke on asetettava oikein ohjauspaneelissa.
Voit asettaa käyttäjän skannatun tiedoston nimen ja tiedostonimen tyylin Scan File Name (Skannaustiedoston nimi) -valikossa vasemmassa siirtymispalkissa.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W