MFC-J5620DW

Verzenden van PC-Fax

Met de Brother PC-FAX-functie kunt u uw pc gebruiken om elke toepassing of documentbestand als standaardfax te verzenden. U kunt in elke toepassing op uw pc een bestand maken en dit vervolgens als PC-FAX verzenden.

• Om de functie PC-FAX te gebruiken moet u uw Brother apparaat aansluiten op een werkende telefoonlijn.
  • (voor sommige modellen)
    Deze instelling is beschikbaar tot macOS 10.15.

Klik op de koppeling hieronder voor het besturingssysteem dat u gebruikt:

Opmerking: De onderstaande afbeeldingen zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother apparaat of besturingssysteem.

Windows / Macintosh

Windows

1. Maak een bestand met om het even welke toepassing op uw computer.
  2. Kies Afdrukken in het menu Bestand
  3. Kies in Brother PC-FAX als printer, en rond de afdruktaak af.
    Het dialoogvenster Brother PC-FAX verschijnt.
    PC FAX dialog

4. Voer het faxnummer in op een van de volgende manieren:
  5. Als u een voorblad wilt toevoegen, klik dan op Voorblad toevoegen. U kunt ook op het pictogram Cover Page  klikken om een voorblad te maken of te bewerken.

6. Klik op Start om het faxbericht te verzenden.

(Macintosh)

(Voor sommige modellen)

Deze instelling is beschikbaar tot macOS 10.15.

(macOS 13 of hoger)

1. Maak een document in een Macintosh-programma.
  2. Selecteer de printopdracht in uw toepassing.
  3. Scroll en klik op het driehoekje Printeropties in het menu met afdrukopties.
  4. Klik op Fax verzenden.
  5. Klik op het pop-upmenu Uitvoer en selecteer vervolgens de optie Faxen.
  6. Typ een faxnummer in het veld Faxnummer invoeren en klik vervolgens op Toevoegen.

Het faxnummer wordt weergegeven in het veld Bestemmingfaxnummers.

7. Klik op OK.
  8. Klik op Druk af.

(macOS 12 of eerder)

1. Maak een document in een Macintosh-programma.
  2. Selecteer de printopdracht in uw toepassing.
  3. Klik op het pop-upmenu van de toepassing en selecteer vervolgens de optie Fax verzenden.
  4. Klik op het pop-upmenu Uitvoer en selecteer vervolgens de optie Faxen.
  5. Typ een faxnummer in het veld Faxnummer invoeren en klik vervolgens op Toevoegen.
    Het faxnummer wordt weergegeven in het veld Bestemmingfaxnummers.
  6. Klik op Druk af.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-1810, MFC-1910W, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4620DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J680DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW